Trabzonspor, Konyaspor'u 2-1 mağlup etti

Trabzonspor Konyaspor Süper Lig
Trabzonspor, Konyaspor'u 2-1 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 25’inci haftasında Trabzonspor, Edin Visca’nın 13'üncü ve 67’nci dakikada kaydettiği 2 golle İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Konyaspor tek golü ise 82’nci dakikada Cikalleshi'den geldi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor'u Edin Visca'nın golleriyle 2-1 mağlup etti. İttifak Holding Konyaspor'un tek golü ise Cikalleshi'den geldi.

Yenilmezlik serisi 9 maça çıkan lider Trabzonspor, puanını 60'a çıkardı.

Ligin ikinci sırasında yer alan İttifak Holding Konyaspor ise 48 puanda kaldı ve Trabzonspor'un 12 puan gerisine düştü. Konyaspor'un bir maç eksiği bulunuyor.

Edin Visca, Trabzonspor formasıyla çıktığı son 3 karşılaşmada 4 gol attı.

ÖNEMLİ ANLAR

Bordo-mavililer, 13. dakikada öne geçti. Cornelius orta alanda aldığı topu iyi taşıdı ve müthiş bir pasla Visca'ya aktardı. Visca tek dokunuşla rakibinden sıyrıldı ve düzgün bir vuruşla ağları sarstı. 

23. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Cornelius çok iyi yükseldi ancak kafa vuruşu direkten dışarı çıktı. 

Trabzonspor 30. dakikada bir kez daha direğe takıldı. Bakasetas'ın ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak üst direkte patladı. 

İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı.

Trabzonspor'u rahatlatan gol 67. dakikada geldi. Nwakaeme ceza sahasında müthiş hareketlerle topu Visca'ya gönderdi. Bekletmeden vuruşunu yapan Visca, kendisinin ve takımının 2. golünü attı. 

İttifak Holding Konyaspor 83. dakikada farkı 1'e indirdi. Cikalleshi çok şık bir vuruşla ağları havalandırdı. 

Trabzonspor Konyaspor canlı maç izle canlı maç izle canlı izle justin tv izle selçuk sports hd izle Trabzonspor Konyaspor ts maçı şifresiz izle