ÇBK Mersin Başantrenörü Ahmet Kandemir: "Çok rahat bir şampiyonluk aldık"

AA
Mersin basketbol Spor haberleri
ÇBK Mersin Başantrenörü Ahmet Kandemir: "Çok rahat bir şampiyonluk aldık"
FOTOĞRAF: AA

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan ÇBK Mersin'de başantrenör Ahmet Kandemir yaptığı açıklamada çok rahat bir şampiyonluk elde ettiklerini belirtti.

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası'nı finalde Emlak Konut'u 85-64 yenerek kazanan ÇBK Mersin'de başantrenör Ahmet Kandemir, "rahat bir şampiyonluk" elde ettiklerini söyledi.

Ahmet Kandemir, Edirne Yeni Kapalı Spor Salonu'ndaki final maçının ardından yaptığı açıklamada, "Takım olarak çok iyi savunma yaptık. Emlak Konut'u 60 küsur sayıda tuttuk. Rakibi bu skorlara getirdiğiniz zaman daha rahat kazanıyorsunuz. Oyun hep sizin kontrolünüzde oluyor. İyi bir savunma takımıyız. Çok rahat bir şampiyonluk aldık. Tüm takımları mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

SİNEM ATAŞ: "DAHA ALACAĞIMIZ 2 KUPA VAR"

ÇBK Mersinli basketbolcu Sinem Ataş ise dörtlü finale çok iyi hazırlandıklarını belirterek "İyi çalıştık. Hak eden 2 takım finale kaldı. Emlak Konut'u da tebrik ederim. Dar rotasyonları var, buralara gelmek kolay değil. Çok mücadele ettiler. Çok mutluyuz. Daha alacağımız 2 kupa var. İnşallah onları da kazanıp bu sezonu 3 kupayla kapatırız." değerlendirmesinde bulundu.