Luka Modric, Real Madrid'den ayrılıyor mu? Carlo Ancelotti açıkladı

Real Madrid Suudi Arabistan
Luka Modric, Real Madrid'den ayrılıyor mu? Carlo Ancelotti açıkladı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Milli yıldızımız Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid'in deneyimli hocası Carlo Ancelotti, basında 'Suudi Arabistan'a gidecek' haberleri yer alan Luka Modric'in durumu hakkında konuştu.

Real Madrid'de Celta Vigo maçı öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Carlo Ancelotti, Luka Modric'in ayrılmak istediği yönündeki iddialara yanıt verdi.

Jude Bellingham, Brahim Diaz ve Arda Güler transferleriyle orta saha rotasyonunda daha az süre almaya başlayan Luka Modric, sadece 27 dakika oynayabildi.

Arda Güler ve Dani Ceballos'un sakatlıklarına rağmen sadece bu kadar süre alabilen Modric'in mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği yönündeki haberler son günlerde İspanyol basınında sıkça yer almaya başlamıştı.

4-4-2 Diamond taktiğine geçiş yapan Carlo Ancelotti orta sahada Tchouameni, Camavinga, Valverde ve Bellingham'ı tercih etmişti. Camavinga'nın sakatlığında ise Almeria maçında Toni Kroos forma giymişti.

Hırvat yıldızın Euro 2024 hedefi için oynamak istediği biliniyor. Daha önce Suudi Arabistan'dan Al-Hilal'den gelen 3 sezonluk 200 milyon euro içeren teklifi geri çevirmişti.

9 Eylül'de 38 yaşına basacak olan Modric'in forma bulamadığı için mutsuz olduğunu Ancelotti de doğruladı.

İtalyan teknik direktörü yaptığı açıklamada "Luka Modric Suudi Arabistan'a mı? Burada kalmaya çoktan karar vermişti. Oynamadığı için mutlu değil, Luka'yı oynamazken görmek çok tuhaf ama dakikaları olacak. Sezon boyunca bize yardımcı olacak" diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Real Madrid Carlo Ancelotti Luka Modric Real Madrid Haberleri Suudi Arabistan İspanya La Liga