Lucas Torreira Galatasaray'dan gidiyor mu, menajerinden transfer açıklaması

Galatasaray Süper Lig
Lucas Torreira Galatasaray'dan gidiyor mu, menajerinden transfer açıklaması

İtalyan ekiplerinin radarında olan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur transfer açıklamasında bulundu. Bentancur, önümüzdeki hafta Lazio ile bir transfer görüşmesi yapacağını belirtti.

Süper Lig ekiplerinin başarılı futbolcusu Torreira'yla İtalyan kulüpleri ciddi şekilde ilgileniyorlar.
Lazio'nun teklifte bulunduğu ve önümüzdeki hafta menajeriyle bir görüşme gerçekleştireceği öğrenilirken Uruguaylı yıldızın menajeri de transfer açıklamasında bulundu.

27 yaşındaki oyuncunun menajeri olan Pablo Bentancur, İtalyan basınına konuştu.

La Lazio Saimo'ya konuşan menajer, sarı-kırmızılıların başarılı futbolcuyu satmak istemediği fakat yine de İtalyan ekibiyle görüşeceğini belirterek şunları söyledi:

"Torreira Pescara'da iyi bir dönem geçirdi ve kendini Sampdoria'da kanıtladı. Arsenal'deki ilk yılında takımın en iyi orta saha oyuncusuydu. Fakat şu anada futbolda ve kişisel olarak olgunluğa ulaştı. Geçen sezon etkileyici bir şampiyonluk kazandı. Galatasaray onu satmak istemiyor, geçen sezon gösterdiği inanılmaz performansla kolay bir şekilde tüm beklentileri karşıladı.

Dürüst olmak zorundayım, Gelecek hafta Lazio ile bir görüşmem var tekliflerini duyacağım. Lazio Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor ve Torreira İtalya'da oynamayı seviyor. Bununla birlikte yine de net olmalıyım. O satılık değil. İş iştir, oyuncular da oyuncudur. Bir randevumuz var ve ona katılacağız. Saygıdeğer bir kulüp olan Lazio ile görüşüp nasıl bir teklif yapmak istediklerini duyacağız."

Kaynak: Haber Global TV

Lucas Torreira Galatasaray Galatasaray transfer Lazio