İtalyan ekiplerinin Torreira'ya olan ilgisi bitmiyor

Galatasaray Transfer
İtalyan ekiplerinin Torreira'ya olan ilgisi bitmiyor

Serie A ekipleri Galatasaray'ın yıldız ismi Lucas Torreira'nın peşinde. Bu sezon gösterdiği performansla İtalyan devlerinin radarına giren Uruguaylı golcüyle Milan'ın ardından şimdi de Lazio'nun ilgilendiği iddia edildi.

İtalya Serie A'da oldukça iyi bir sezon geçirerek önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Lazio, Galatasaraylı yıldızın peşinde. İtalyan temsilcisinin oyuncuyla ilk kontağı kurduğu belirtildi.

Haberde Torreira'nın Sampdoria ve Fiorentina'da çok başarılı performanslar ortaya koyduğu ve lige uygun bir isim olduğu belirtildi.

Daniele Longo'nun haberine göre; Lazio'nun Lucas Torreira ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği ve özellikle Roma temsilcisinin teknik direktörü Maurizo Sarri'nin oyuncunun hayranı olduğu ifade edildi.

İki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği belirtilirken, Uruguaylı yıldızın sadece bir sezonluk aranın ardından yeniden Serie A'ya dönme ihtimalinin yüksek olduğu yorumları yapıldı.

Sarı-kırmızılılar geçen sezon başında 27 yaşındaki oyuncuyu 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek İngiliz devi Arsenal'den kadrosuna katmıştı.

Torreira geçtiğimiz sezon 34 maçta süre alırken ortaya koyduğu performansla ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden biri olmuş ve 1 de asist yapmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri Lucas Torreira İtalya Serie A