Loris Karius, Beşiktaş'la olan sözleşmesini feshetti

Beşiktaş
Loris Karius, Beşiktaş'la olan sözleşmesini feshetti

Loris Karius, Beşiktaş ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Haber Global - Dış Haberler

Beşiktaş'ta beklenen gelişme gerçekleşti ve siyah-beyazlı kulüple Alman kaleci Karius'un ilişkisi kesildi.

BILD'de yer alan habere göre, geçtiğimiz günlerde alacağı için FIFA'ya başvuran Loris Karius, Beşiktaş'la olan kiralık sözleşmesini bugün itibariyle tek taraflı olarak feshetti. Alman kaleci, bonservisini elinde bulunduran Liverpool'a geri dönecek.

Beşiktaş formasıyla iki sezonda 67 maça çıkan Karius, kalesinde 95 gol gördü.

KARIUS'TAN AÇIKLAMA: "BÖYLE BİR SON OLMASI ÜZÜCÜ"

Alman kaleci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş ile sözleşmemi bugün itibariyle feshettim. Böyle bir son olması elbette üzücü ancak elimden geleni yaptığımı herkesin bilmesini isterim. Aylarca sabırla bekledim, yönetime defalarca söyledim. Geçen yıl da aynı şey olmuştu. Ancak yönetim çözüm için bir çaba göstermedi. Hatta kulüp için yapmayı teklif ettiğim maaş kesintisi talebimi bile reddettiler.

Beşiktaş forması altında oynamaktan gerçekten çok  çok mutlu olduğumu bilmenizi isterim. Beşiktaş, böylesine bir taraftara sahip olduğu için gurur duymalı. İyi ve kötü zamanlarımda beni her zaman desteklediniz. Sizi her zaman en iyi şekilde hatırlayacağım. Tüm takım arkadaşlarıma, antrenörlerime ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Şampiyon Beşiktaş" ifadelerini kullandı.

son dakika son dakika haber Loris Karius Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri