Liverpoollu yıldız son dakikada puanı getiren golü attı, babası için özgürlük çağrısında bulundu

İngiltere Premier Lig Liverpool Kolombiya
Liverpoollu yıldız son dakikada puanı getiren golü attı, babası için özgürlük çağrısında bulundu
FOTOĞRAF: Reuters

Premier Lig'in 11. haftasında Liverpool deplasmanda karşılaştığı Luton Town karşısında puanı 90+5'te Luis Diaz'ın attığı golle kurtardı. Kolombiyalı futbolcu, attığı golün ardından Kolombiya'da kaçırılan babası için özgürlük çağrısında bulundu.

İngiltere Premier Lig'in 11. haftasında Liverpool, deplasmanda Luton Town ile karşı karşıya geldi.

Kenilworth Road Stadı'nda oynanan karşılaşmada zirve mücadelesi veren Liverpool, tarihinde ilk kez Premier Lig'e yükselen ve ligde kalmayı hedefleyen Luton Town ile 1-1 berabere kaldı.
İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede, Luton Town, 80. dakikada Tahith Chong ile ağları sarsarak 1-0 öne geçti.

Babası Luis Manuel'in 28 Ekim'de silahlı isyancı örgüt Ulusal Kurtuluş Ordusu tarafından Kolombiya'da kaçırılması nedeniyle Liverpool'un son iki maçında kadroda yer almayan Luis Diaz, 83. dakikada Ryan Gravenberch'in yerine oyuna dahil oldu ve 90+5. dakikada attığı golle, Liverpool'un sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmasını sağladı.

Liverpool, bu sonuçla 24 puanla üçüncü, Luton Town ise 6 puanla 17. sıraya yerleşti.

Ligin 12. haftasında Liverpool kendi sahasında Brentford ile karşı karşıya gelecek, Luton Town ise deplasmanda Manchester United karşısında puan ve puanlar arayacak.

BABASI İÇİN ÖZGÜRLÜK ÇAĞRISINDA BULUNDU

Liverpool'a son dakikada 1 puanı getiren golü kaydeden Luis Diaz, attığı golün ardından Kolombiya'da kaçırılan babası için özgürlük çağrısında bulundu.

26 yaşındaki futbolcu attığı golün ardından, formasını kaldırarak üstünde 'Babam için özgürlük' yazılı olan tişörtünü gösterdi.

Kaynak: Haber Global TV