Liverpool, Dünya şampiyonunu transfer etti

Liverpool İngiltere Premier Lig transfer haberleri futbol
Liverpool, Dünya şampiyonunu transfer etti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Brighton & Hove Albion'dan Alexis Mac Allister'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Premier Lig'de bu sezon beklentilerin uzağında kalan bir performans sergileyen Liverpool, Brighton & Hove Albion'da forma giyen Arjantinli futbolcu Alexis Mac Allister'ı transfer etti.

Kulübün sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, Allister ile uzun vadeli sözleşme imzaladığı ifade edildi. Başarılı futbolcu, Liverpool'da 10 numaralı formayı giyecek. 24 yaşındaki futbolcu, Liverpool'da oynayacak 7. Arjantinli oyuncu olacak.

Alexis Mac Allister, transferinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, oynamaya başlamak için sabırsızlandığını söyledi. Oyuncu için ödenecek bonservis bedeli konusunda resmi bir açıklama gelmezken, Kırmızılar'ın bu transfer için 35 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi.

Brighton & Hove Albion ile 112 resmi maça çıkan Allister, 20 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. 2022 Dünya Kupası'ndaki Arjantin formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, turnuvada 1 gol atarak takımının şampiyonluğa ulaşmasında katkı sağlamıştı.

Kaynak: İHA

Liverpool Premier Lig transfer haberleri Premier Lig transfer haberleri Liverpool Transfer