Fenerbahçe'de Enner Valencia dönemi sona eriyor

Fenerbahçe Transfer transfer haberleri
Fenerbahçe'de Enner Valencia dönemi sona eriyor

Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia'nın takımdan ayrılmaya hazırlandığı ve yeni adresinin Brezilya olacağı iddia edildi.

Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve 29 gol atarak ligi gol kralı olarak tamamlayan Enner Valencia takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Brezilya basınından Globo Esporte'nin haberine göre; Brezilya'nın köklü ekiplerinden Internacional önümüzdeki hafta transferi açıklamaya hazırlanıyor. Haberde Ekvadorlu golcü ile geçtiğimiz şubat ayında anlaşıldığı ve imzanın gelecek günlerde atılmasının beklendiği iddia edildi.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Başakşehir'in karşı karşıya geleceği maçın Ekvadorlu yıldızın sarı-lacivertli formayla çıkacağı son maç olacağı ve kulüple olan bağlarının 30 Haziran'da kopacağı ifade edildi.

TRANSFERİ HEMEN BİTİRMEK İSTİYORLAR

Güney Amerika temsilcisi, Ekvador Milli Takımı'nın Bolivya ve Kosta Rika ile yapacağı karşılaşmaların kadrosuna çağrılan yıldız golcünün adaptasyon sürecini bir an evvel başlatmak istediği yorumu yapıldı.

Valencia ile görüşmelerin geçen şubat ayında başlatıldığı ve haberde 47 maçta 33 gol, 7 asist yapan futbolcunun ligde istediği sonuçları alamayan takım için çok iyi bir transfer olacağı vurgulandı.

Enner Valencia 2020-21 sezonunda transfer olduğu Fenerbahçe'de 3 sezon boyunca 115 maça çıkarken 59 gol ve 17 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe haberleri Enner Valencia Internacional Süper Lig gol kralı Brezilya