Lionel Messi'nin Inter Miami macerası müthiş başladı, Arjantinli yıldızdan inanılmaz gol...

Lionel Messi FC Barcelona
Lionel Messi'nin Inter Miami macerası müthiş başladı, Arjantinli yıldızdan inanılmaz gol...
FOTOĞRAF:AA

MLS ekiplerinden Inter Miami'ye transfer olarak herkesi şaşırtan Lionel Messi, Amerika macerasına müthiş bir başlangıç yaptı. Arjantinli yıldız 90+4. dakikada attığı inanılmaz frikik golüyle Cruz Azul karşısında takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Futbol tarihinin tartışmasız bir şekilde en iyi isimlerinden birisi olan Lionel Messi, PSG'den ayrılarak David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami'ye transfer olmuştu.

Arjantinli yıldızın, Inter Miami macerası destansı bir şekilde başladı.

MLS ve Meksika Ligi'nde yer alan takımların katılımlarıyla 21 Temmuz-19 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Leagues Cup 2023 turnuvası Güney 3 Grubu ilk maçında Inter Miami ile Cruz Azul karşı karşıya geldi.

DRV PNK Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Inter Miami 44. dakikada Robert Taylor'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Meksika ekibi 65'te Carlos Antuna'nın golüyle skoru 1-1'e getirirken, karşılaşmanın 90+4. dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Lionel Messi yaptığı enfes vuruşla rakip kaleciyi avladı ve ilk maçında yeni takımına galibiyeti getiren isim oldu.

36 yaşındaki efsanevi oyuncu attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı. Inter Miami 3 takımın yer aldığı grupta puanını 3'e yükseltti ve grupta liderlik koltuğuna oturdu.

Öte yandan Lionel Messi ile birlikte uzun yıllar boyunca FC Barcelona'nın başarısı için ter döken ve kulüp efsanesi haline gelen Sergio Busquets de Inter Miami formasıyla ilk maçına çıktı.
İspanyol futbolcu mücadelenin 54. dakikasında oyuna girdi.

Kaynak: Haber Global TV

Lionel Messi Inter Miami Lionel Messi