PSG'de Kylian Mbappe depremi! Kamp kadrosuna alınmadı

PSG Kylian Mbappe
PSG'de Kylian Mbappe depremi! Kamp kadrosuna alınmadı
DepoPhotos

Paris Saint-Germain ile sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan ve Real Madrid'le gelecek sezon için anlaşmaya vardığı iddia edilen yıldız futbolcu Kylian Mbappe, takımının Japonya'da yapacağı kamp kadrosuna alınmadı.

Paris Saint-Germain'de Kylian Mbappe krizi derinleşiyor.

Mackolik'in aktardığı L'Equipe'in haberine göre; Mbappe'nin gelecek sezon için Real Madrid'le anlaştığını düşünen PSG yönetimi, futbolcuyu takımın Japonya ve Güney Kore turuna götürmeme kararı aldı.

PSG, Mbappe'yi en kısa zamanda satmak istiyor. Mbappe ise sözleşmesini tamamlayıp 2024 yazında bedelsiz olarak ayrılmayı amaçlıyor.

PSG yeni sezon hazırlıkları kapsamında 25 Temmuz Salı günü Al Nassr ile karşı karşıya gelecek. Daha sonra sırasıyla Cerezo Osaka ve Inter ile oynayacak.

Fransız ekibi son olarak Güney Kore'de Jeonbuk ile kozlarını paylaşacak.

PSG'nin kamp kadrosunda yer alan isimler şu şekilde:

Keylor Navas, Achraf Hakimi, Presnel Kimpembe, Manuel Ugarte, Marquinhos, Marco Verratti, Fabian Ruiz, Neymar Jr, Marco Asensio, Juan Bernat, Danilo Pereira, Vitinha, Renato Sanches, Kang-in Lee, Lucas Hernandez, Cher Ndour, Carlos Soler, Alexandre Letellier, Layvin Kurzawa, Warren Zaïre-Emery, Ismaël Gharbi, Serif Nhaga, Milan Skriniar, Ethan Mbappé, Ilyes Housni, Noah Lemina, Hugo Ekitike, Louis Mouquet, Gianluigi Donnarumma.

Kaynak: Diğer

PSG Kylian Mbappe Real Madrid