Messi Inter Miami'den ayrılıyor mu? Barcelona iddialarına cevap verdi...

Arjantin Lionel Messi MLS
Messi Inter Miami'den ayrılıyor mu? Barcelona iddialarına cevap verdi...
FOTOĞRAF: Reuters

Arjantin Milli Takımı'yla gösterdiği performansla herkesi kendisine bir kez daha hayran bırakan Lionel Messi, 'Inter Miami'den ayrılıp Barcelona'ya gidecek' iddialarına cevap verdi.

Kariyerini MLS Ligi ekiplerinden Inter Miami'de sürdüren Lionel Messi geleceğine dair basında yer alan iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

2026 Dünya Kupası Elemeleri'nde Arjantin Milli Takımı'yla Peru karşısında gösterdiği performansla beğeni toplayan ve yeni bir rekorun daha altına imzasını atan 36 yaşındaki futbolcu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"OCAKTA MIAMI'YE DÖNECEĞİM"

Deneyimli oyuncu, sakat olduğu dönemde Inter Miami'nin play-off'lara katılım hakkı elde edememesi nedeniyle, takımdan kiralık olarak ayrılıp Suudi Arabistan veya Barcelona'ya gidebileceği iddialarına şu sözlerle cevap verdi:

"Ocak ayında, sezon öncesi hazırlık yapmak, sıfırdan başlamak ve her zaman olduğu gibi mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmak için tekrar Miami'ye döneceğim."

Lionel Messi sezon başında transfer olduğu Inter Miami'de 13 resmi maçta sahaya çıkarken 11 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Lionel Messi Inter Miami Lionel Messi Inter Miami Lionel Messi gol messi haberleri MLS Arjantin Milli Takımı