Lazio, Celtic'i 3 dakikada bulduğu gollerle yıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi
Lazio, Celtic'i 3 dakikada bulduğu gollerle yıktı
FOTOĞRAF: Reuters

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun 5. haftasında Lazio, Celtic'i Ciro Immobile'nin 82 ve 85'te attığı gollerle 2-0 yenerek grupta maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Gecenin diğer maçında ise Shakhtar Donetsk, Antwerp'i tek golle devirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftası bugün oynanan 2 mücadeleyle başladı.

E Grubu'nda 5. hafta mücadelesinde Lazio ile İskoç temsilcisi Celtic karşı karşıya geldi.

Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada İtalyan temsilcisi rakibini ikinci yarıda oyuna giren Ciro Immobile'nin 82 ve 85. dakikalarda attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Lazio bu sonuçla puanını 10 yaparak maç fazlasıyla grupta liderliğe yükseldi ve son 16 turuna kalma yolunda büyük bir avantaj elde etti, grupta henüz galibiyetle tanışamayan Celtic ise 1 puanda kaldı ve bitime bir hafta kala Avrupa macerasına nokta koydu.

13 Aralık Çarşamba günü oynanacak olan 6. hafta maçlarında Lazio deplasmanda Atletico Madrid ile, Celtic ise sahasında Feyenoord ile karşı karşıya gelecek.

SHAKHTAR TEK GOLLE KAZANDI

Gecenin bir diğer maçında ise H Grubu'nda Shakhtar Donetsk ile Belçika ekibi Royal Antwerp kozlarını paylaştı.

Ukrayna temsilcisi 12. dakikada Mykola Matviyenko'nun attığı kafa golüyle sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Royal Antwerp'te mücadelenin duraklama dakikalarında Arbnor Muja ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Gruptan çıkma yolunda çok kritik bir galibiyet alan Shakhtar Donetsk puanını 9 yaptı ve 3.sırada yer aldı, henüz puan yüzü göremeyen Antwerp ise grubun son sırasına demir attı.

Kaynak: Haber Global TV