Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih, Manuel Neuer ve Sven Ulreich'ın sözleşmelerini uzattı

Almanya Bundesliga Bayern Münih Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih, Manuel Neuer ve Sven Ulreich'ın sözleşmelerini uzattı
FOTOĞRAF: Bayern Münih Resmi İnternet Sitesi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta mücadele eden Bayern Münih deneyimli kalecileri Manuel Neuer ve Sven Ulreich'ın sözleşmelerini 2025 yılına kadar uzattı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ile aynı grupra mücadele eden Bayern Münih, tecrübeli kalecileri Manuel Neuer ve Sven Ulreich'ın sözleşmelerini uzattı.

Almanya Bundesliga ekibinden yapılan açıklamada, Neuer ve Ulreich'ın kontratlarının 2025 yılına kadar uzatıldığını duyurdu.

"BÜYÜK HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ"

İmza töreninden sonra konuşan Manuel Neuer, "Bayern Münih'te 1 yıl daha kalacağım için çok mutluyum. Geçirdiğim uzun sakatlık dönemini ardından tam olarak geri döndüm. Bu takımla sahaya çıkmak benim için büyük bir keyif. Eminim ki taraftarlarımızla önümüzdeki yıllarda büyük hedeflerimize ulaşacağız.

2025'te Münih'te gerçekleştirilecek olan Şampiyonlar Ligi finaline yükselmek de bu hedeflerden birisi. Ulreich'ın da sözleşmesinin uzatılması ve yanımda olacağını bilmek daha da güzel" ifadelerini kullandı.

37 yaşındaki Manuel Neuer, 2011 yılında Schalke 04'ten 30 milyon euro karşılığında transfer olduğu Bavyera ekibinde toplamda 494 kez sahaya çıktı ve 29 kupa kazanma başarısı gösterdi.

"BU KADAR KALACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEDİM"

Sven Ulreich ise yaptığı açıklamada Bavyera ekibinde bu kadar uzun süre kalacağını düşünmediğini belirterek, "2015'te Stuttgart'tan Bayern Münih'e geldiğimde bu kadar uzun kalacağımı hiç düşünmemiştim. Şimdi 2025 yılına kadar kontratımı uzattım ve bu kulübün hedeflerine ulaşmasına yardım etmek için çabalayacağım.

Manuel Neuer ve Daniel Peretz ile birlikte çalışmaya devam edecek olmaktan dolayı mutluyum. Manuel Neuer ile futbol dışında da pek çok ortak noktamız var. Saha dışında da arkadaşız" dedi.

35 yaşındaki deneyimli file bekçisi Sven Ulreich ise 2015'te transfer olduğu Bayern Münih'te toplamda 98 karşılaşmada forma giydi ve 32 maçta kalesini gole kapamayı başardı.

Neuer'in sakatlığının olduğu dönemde Ulreich bu sezon 12 kez sahaya çıktı.

Kaynak: Haber Global TV