Lazio, Bakasetas için Alanyaspor'a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor

Alanyaspor
Lazio, Bakasetas için Alanyaspor'a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor

Serie A ekiplerinden Lazio'da Sportif Direktör Igli Tare'nin kupa maçının ardından Alanyaspor'un başarılı forvet arkası oyuncusu Anastasios Bakasetas için resmi teklif yapacağı iddia edildi.

Çizme basınında yer alan habere göre, Lazio'nun Sportif Direktörü Igli Tare'nin, Yunan forvet arkası oyuncusunun transferi için Alanyaspor ile girişimlerde bulunacağı, bu transfer için istekli olduğu kaydedildi.

Bakasetas'ın bonservisine 700 bin Euro ödeyen Alanyaspor'un bu transfer için 4-5 milyon Euro talep etmesi bekleniyor. Turuncu-yeşilliler Merih Demiral'dan 8 milyonEuro ve Emre Akbaba'nın bonservisinden de 4 milyon Euro alarak önemli rakamları kasasına koymuştu.

TRANSFER İÇİN AÇIKLAMALAR

Bakasetas'ın menajeri Eros Dimitriadis de konu hakkında yaptığı açıklamada, "İtalya'dan iki takım istiyor, Avrupa'dan da talipleri var ancak son maça kadar transfer konusunu düşünmüyor. Serie A'yı sevdiğini söyleyebilirim" ifadelerini kullanmıştı.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise, "İstediğimiz rakamlar olursa tabii ki her futbolcuyu satabiliriz. 'Bakasetas gibi 2-3 oyuncumuza teklif gelir.' diye düşünüyoruz. Kupa maçını bir atlatalım, kupa maçından önce transfer konuşmak doğru değil." yorumunda bulunmuştu

27 yaşındaki Anastasios Bakasetas bu sezon Alanyaspor'da 42 maçta 14 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Sporx

Lazio Alanyaspor Anastasios Bakasetas