Konyaspor'da teknik direktörlük için sürpriz isim! Görüşmeler başladı

Konyaspor
Konyaspor'da teknik direktörlük için sürpriz isim! Görüşmeler başladı

Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran Konyaspor, son olarak Bandırmaspor'u çalıştıran Ersan Parlatan ile görüşmelere başladı.

Süper Lig'de kötü günler geçiren Konyaspor, iç sahada alınan 2-1'lik Pendikspor mağlubiyetinin ardından Sırp teknik direktörü Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırmıştı.

Yeşil-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Teşekkürler Aleksandar Stanojevic” notuyla yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Aleksandar Stanojevic ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Stanojevic ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verilmişti.

ROTA ERSAN PARLATAN'A DÖNDÜ!

Geride kalan 9 haftada yalnızca 9 puan toplayabilen ve daha önce eski teknik direktörü Aykut Kocaman'la görüştüğü iddia edilen Konyaspor'da teknik direktörlük görevi için sürpriz bir isim gündeme geldi.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Süper Lig'de 15. sırada yer alan Konyaspor, teknik direktör Ersan Parlatan ile resmi görüşmelere başladı.

Son olarak Bandırmaspor'u çalıştıran 46 yaşındaki genç teknik adam, bordo-beyazlı kulübün başında çıktığı 8 resmi maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşamış ve 1.88 puan ortalaması yakalamıştı.

Teknik direktörlük kariyerinde Berlin AK 07, Altlüdersdorf, Viktoria Berlin, Berliner AK, TSV Steinbach, Kickers Offenbach ve Bandırmaspor gibi takımları çalıştıran Ersan Parlatan 2021 yılında Konyaspor'da İlhan Palut'un yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Konyaspor, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele 28 Ekim Cumartesi günü saat 19:00'da Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak.

Kaynak: Diğer

Konyaspor Aleksandar Stanojevic Bandırmaspor