Fatih Karagümrük'e Adana Demirspor karşısında galibiyeti Fenerbahçe'nin eski yıldızları getirdi

Fatih Karagümrük Adana Demirspor Süper Lig Fenerbahçe
Fatih Karagümrük'e Adana Demirspor karşısında galibiyeti Fenerbahçe'nin eski yıldızları getirdi
FOTOĞRAF: AA

Fatih Karagümrük ligin 9. haftasında karşı karşıya geldiği Adana Demirspor'u transfer döneminde Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Nazım Sangare ve Serdar Dursun'un golleriyle 2-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 9. haftasında Fatih Karagümrük sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

Kırmızı-siyahlılar, maçı 2. yarıda 52'de Nazım Sangare ve 89'da Serdar Dursun'un kaydettiği gollerle 2-0 kazandı.

Fatih Karagümrük, galibiyet gollerini getiren Nazım Sangare ve Serdar Dursun'u yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den kadrosuna katmıştı.

6 maçlık galibiyet hasretine Adana Demirspor karşısında son veren İstanbul ekibi bu sonuçla puanını 9'a yükseltti ve küme düşme hattının üstüne çıktı, 3 maçlık kazanma serisi sona eren Patrik Kluivert'ın ekibi ise 17 puanda kalarak haftayı 3. tamamladı.

Ligin 10. haftasında Fatih Karagümrük kendi evinde Trabzonspor'u konuk edecek, Adana Demirspor ise Konyaspor'u ağırlayacak.

"İYİ BİR GALİBİYET ALDIK"

6 maç aradan sonra kazanan Fatih Karagümrük'te teknik sorumlu Atılay Canel, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maça iyi başladık. Oyunu sahada iyi yönettik. İlk yarıyı berabere bitirmemize rağmen ikinci yarıda bulduğumuz goller ile 3 puanı kazanan taraf olduk. Üzerimizde bir baskı vardı. Bu galibiyet ile bu baskıyı da kırdığımızı düşünüyorum. Güzel bir havada, güzel bir zeminde iyi bir galibiyet elde ettik” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Fatih Karagümrük Süper Lig Serdar Dursun Nazım Sangare Adana Demirspor