Konyaspor Karagümrük karşısında puanı 90+7'de kurtardı

Süper Lig Konyaspor Fatih Karagümrük
Konyaspor Karagümrük karşısında puanı 90+7'de kurtardı
FOTOĞRAF: DHA

Süper Lig'in 11. haftasında Konyaspor sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'le 90+7'de Sokol Cikalleshi'nin attığı golle 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'deki 11. hafta mücadelesinde Konyaspor ile Fatih Karagümrük karşılaştı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Konyaspor ile Karagümrük 1-1 berabere kaldı.

İstanbul temsilcisinin golünü 46. dakikada Güven Yalçın kaydederken, Konyaspor ise 90+7. dakikada Arnavut golcüsü Sokol Cikalleshi'nin penaltıdan kaydettiği golle 1 puanı kurtarmayı başardı.

Bu sonuçla yeşil-beyazlılar, ligdeki 4 maçlık mağlubiyet serisine son verirken puanını 10 yaptı ve ligin 15. sırasında yer aldı, Fatih Karagümrük ise 11 puana yükselerek 13. sırada yer aldı.

Ligin 12. haftasında Karagümrük kendi sahasında Sivasspor'u ağırlayacak, Konyaspor ise deplasmanda Trabzonspor ile mücadele edecek.

ATILAY CANEL: "GALİBİYETİ KAÇIRDIK"

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, son dakikalarda yedikleri penaltı golüyle galibiyeti kaçırdıklarını düşündüğünü belirtti.

Canel, Süper Lig'in 11. haftasında konuk oldukları Konyaspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Oyunun genelinde, topun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu ifade eden Canel, "İlk yarı gayet iyi pozisyonlarımız vardı. Maçın başından sonuna kadar top bizdeydi, ama son dakikalarda biraz sıkıntı yaşadık. İkinci yarının başında bulduğumuz golle öne geçtik fakat talihsiz bir şekilde 90+7'de yediğimiz penaltı golüyle berabere kaldık. Burada galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

HAKAN KELEŞ: "ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ise maçı kazanmak istediklerini, bu doğrultuda maça da iyi başladıklarını anlattı.

Girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini dile getiren Keleş, "İkinci yarıda erken ve daha önce yediğimiz gollerden birini yedik. Daha sonra toparlandık ve çift santraforla riskleri aldık. Son dakikalarda kazandığımız penaltıyla bir puan aldık. Geldiğimizden beri olumsuz bir hava var. Onu dağıtmaya çalışıyoruz. Eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kulüp yönetim kurulunun olağanüstü genel kurul kararı almasına da değinen Keleş, Konyaspor'un büyük bir camia olduğunu, bu tip sorunların en kısa zamanda çözüleceğini aktardı.

Kaynak: Haber Global TV