Başakşehir ile Ankaragücü'nün gol düellosunda gülen çıkmadı

Süper Lig Başakşehir Ankaragücü emre belözoğlu Beşiktaş
Başakşehir ile Ankaragücü'nün gol düellosunda gülen çıkmadı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 11. haftasında Ankaragücü 3 kez öne geçtiği maçta Başakşehir ile 3-3 berabere kalarak bir puana razı oldu.

Süper Lig'in 11. haftasında Başakşehir Futbol Kulübü kendi evinde Ankaragücü ile karşı karşıya geldi.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşma adeta bir gol yağmuruna sahne olurken mücadele 3-3 eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmada 3 kez öne geçen fakat sahadan beraberlikle ayrılan Emre Belözoğlu'nun takımının gollerini Ali Sowe, Pedro Moreira ve Tolga Ciğerci kaydetti. Başakşehir'in golleri ise Krzysztof Piatek (2) ve Joao Figueiredo'dan geldi.

Ankaragücü'nü çalıştıran Emre Belözoğlu, eski takımı Başakşehir'e karşı çıktığı ilk karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bu sonuçla başkent temsilcisi puanını 13'e çıkararak ligde 11. basamakta yer aldı, galibiyet hasreti 3 maça çıkan Başakşehir ise 9 puana yükselerek ligin 17. sırasında kaldı.

Süper Lig'in 12. haftasında Başakşehir deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek, Ankaragücü ise sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak.

"ANKARAGÜCÜ'NÜ İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ"

Maçın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu, Ankaragücü’nü çok iyi yerlere getireceklerini söyleyerek, "Savunma ve hücum adına çalışıyoruz. Bazen oyunun anlarını doğru oynayınca karşılık alıyorsunuz. Geldiler gol yedik, geldiler gol yedik gibi bir şey oldu. Düzeltilemeyecek bir şey değil. Oyunda kopmalar olduğunu düşünmüyorum.

Poz anlamda bireysel kalibresi olan takım vardı. Elimden geldiğince motivasyon anlamında destek oldukça onlar da elinden geleni yapıyorlar. Daha iyi olacağız. Ankaragücü’nü çok daha iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV