“Kontra Transfer” Haber Global’de

Haber Global
“Kontra Transfer” Haber Global’de

Haber Global’de, her cumartesi ve pazar saat 15.00’te, “Kontra Transfer” programı yayınlanıyor. En sıcak transfer haberleri ve spor gündemi “Kontra Transfer”de...

Haber Global’de, 16 Temmuz Pazar gününden itibaren saat 15.00’te, “Kontra Transfer” programı ekrana gelmeye başladı.

Deneyimli Spor Spikeri Fatih Demirkol’un sunacağı “Kontra Transfer” programına, Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu ve Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi yorumlarıyla katılacak. Transfer döneminin ele alınacağı program Cumartesi ve Pazar günleri Haber Global’de ekrana gelmeye devam edecek. 

“Kontra Transfer” Haber Global’de - Resim : 1

“Kontra Transfer”de futbol dünyasındaki transferlerin perde arkası, pazarlıklar, spekülasyonlar, yaşanan sıcak gelişmeler ve son dakika haberleri ele alınacak.

“Kontra Transfer” her hafta özel paketler, konukların yorumları ve dopdolu içeriklerle izleyiciyle buluşacak. Futbolcular hakkında detaylı bilgiler, görseller, sürpriz isimler, kulüp stratejileri ve sahadan Haber Global muhabirlerine yapılan canlı bağlantılarla futbol dünyasının transfer haberleri ekrana taşıyacak.

“Kontra Transfer” Haber Global’de - Resim : 2

“Kontra Transfer”in kaçırdığınız bölümlerini ve Haber Global Kontra Youtube kanalında yayınlanan “Kontra’ya SoruYorum” ve “Kontraslan” programlarını https://www.youtube.com/c/KontraGlobal/videos sayfasından izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haber Global TV

Kontra Transfer Haber Global spor sercan hamzaoğlu Fatih Demirkol Burhan Can Terzi