Kimse onun Kayserispor maçlarını stadyumda izlemesini engelleyemez

AA
Kayserispor futbol Süper Lig
Kimse onun Kayserispor maçlarını stadyumda izlemesini engelleyemez
Fotoğraf: AA

Kayseri'de 2001 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası tekerlekli sandalyeyle yaşamına devam eden 28 yaşındaki Hüseyin Deniz, tutkuyla bağlandığı Kayserispor'u engeline rağmen 15 yıldır tribünlerden destekliyor.

Merkez Melikgazi ilçesinde yaşayan Deniz, 23 yıl önce yolun karşısına geçmek istediği sırada bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazada omurilik zedelenmesi yaşayan Deniz'in sol kol ve sol bacağı hareket yetisini kaybetti. Yaşamını tekerlekli sandalyeyle sürdüren Deniz, 2009 yılında arkadaşlarının desteğiyle Kayserispor'un bir maçını izlemeye gitti.

Kayserispor Aşkına Engeller Yok!

Tribünlerde gördüğü coşkuyla o günden beri takımına tutkuyla bağlanan Deniz, tekerlekli sandalyesiyle Türkiye'nin çeşitli kentlerindeki stadyumlara giderek sarı-kırmızılı ekibe destek olmaya başladı.

Taraftarlar Onu Bağrına Bastı

Kayserispor maçlarının olduğu gün arkadaşlarının desteğiyle stadyumun yolunu tutan Deniz, yine onların yardımıyla tribüne çıkıyor. Engelliler için ayrılan bölüm yerine kale arkasında Kapalı Kale Taraftarlar Derneği üyelerinin bulunduğu alanda maç izlemeyi tercih eden ve arkadaşlarıyla sarı-kırmızılı ekip lehine tezahüratta bulunan Deniz, taraftarlar arasında oldukça fazla tanınıyor.

Hayatına Sımsıkı Tutunan Bir Taraftar

Şimdilerde Kapalı Kale Taraftarlar Derneğinde yöneticilik de yapan ve gönül verdiği Kayserispor sayesinde hayata sımsıkı tutunan Deniz, takımına yağmur çamur demeden 15 yıldır tribünlerden destek oluyor.

Taraftar Olmanın Ne Demek Olduğunu Gösteriyor

Mobilya ve temizlik firması işleten Hüseyin Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukluk hayalini süsleyen Kayserispor'u engeline rağmen 15 yıldır tribünlerden desteklemenin gururunu yaşıyor. Taraftar olmanın sadece maçlara gitmekten öte bir tutku olduğunu gösteren Deniz, Kayserispor sayesinde hayata sımsıkı tutunduğunu ve engelleri aştığını söylüyor.

"Kayserispor Bana Umut Oldu"

Kayserispor'un kendisine umut olduğunu ve her zaman bu umudun peşinden koşacağını belirten Deniz, tüm taraftarlara ve Kayserispor camiasına teşekkür ediyor.