Kerem Aktürkoğlu: "Türkiye her zaman zirveye oynamalı"

Kerem Aktürkoğlu A Milli Takım İzlanda
Kerem Aktürkoğlu: "Türkiye her zaman zirveye oynamalı"
FOTOĞRAF: AA

A Milli Takım'ın İzlanda'yı 3-1 yendiği maçta hat-trick yaparak geceye damgasını vuran Kerem Aktürkoğlu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. hafta maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup eden Türkiye, gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşmada hat-trick yaparak galibiyetin mimarı olan Kerem Aktürkoğlu maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

25 yaşındaki futbolcu Türkiye'nin her zaman zirveye oynaması gerektiğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Taraftarımıza teşekkür ederiz. Milli takıma yakışan bir atmosfer vardı, çok güzeldi. Onları mutlu ettiğimiz için çok mutluyuz.

"B LİGİ'NDEN YÜKSELMEK İSTİYORUZ"

Türkiye her zaman zirveye oynamalı. B Ligi'nden yükselmek istiyoruz. İnşallah istediğimiz hedeflere ulaşırız. İptal edilen gole ben de çok üzüldüm. Neyse ki sonunda 3 gol attım. Çok mutluyum, takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tek başıma yapmadım.
Taraftarımıza armağan olsun. Önemli olan galibiyet, halkımızın mutlu olması. Biz de bu konuda çalışıyoruz. İnşallah istediklerimizi elde ederiz.

"BENİM İÇİN YENİ BİR MACERA BAŞLIYOR"

Ben de onları çok seviyorum. Bu konuları konuşurken duygusallaşıyorum. Onlara söyleyecek bir şeyim yok, benimle birlikte gelecekler. Benim için yeni bir macera başlıyor. Geriye kalan 4 yılda birlikte benimle yürüyenlere teşekkür ederim. Onların desteği ve emeği ile buralara kadar geldim. Herkesin üzerimde emeği var. Herkese tek tek teşekkür ederim. Sadece benim başarım değil. İnşallah orada da hayal ettiklerimi başarırım.

"TÜRKİYE'YE ARMAĞAN OLSUN"

Güzel şeyler yaşatırım ülkeme ve beni sevenlere. Sevenlerim de benimle geleceği için çok ayrılık olarak bakmıyorum. Bu özel bir günde böyle bir galibiyet almak, İzmir halkına ve Türkiye'ye armağan etmek bizim için önemliydi. Bunu da konuşmuştuk, armağan olsun."