Arda Güler, Real Madrid'de daha fazla oynamak için ne yapması gerektiğini açıkladı

Arda Güler A Milli Takım Real Madrid
Arda Güler, Real Madrid'de daha fazla oynamak için ne yapması gerektiğini açıkladı
FOTOĞRAF: DHA

A Milli Takım'ın İzlanda'yı 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından Arda Güler, galibiyeti değerlendirdi.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzlanda'yı Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 3-1 yenerek grupta liderliğe yükseldi.

Karşılaşmanın ardından milli futbolcu Arda Güler açıklamalarda bulundu.

19 yaşındaki oyuncu, çok iyi oynayarak kazandıklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"Soyunma odasında çok güzel bir atmosfer var. Bu güzel atmosferde galibiyet izlettiğimiz için çok mutluyuz. Galler'de çok iyi oynamadık ama geçen maçtaki hatalarımızdan ders çıkartıp daha iyi oynadık. Taraftarımıza, halkımıza armağan olsun bu galibiyet.

"KEREM ABİ İNANILMAZ OYNADI"

Organizasyon olarak çok iyi işler yaptık. Kerem abi inanılmaz oynadı. Galibiyetin ana mimarı oldu. Hepimiz kutladık. İnanılmaz oynadı. Daha fazla da atabilirdik. Kazandığımız için çok mutluyuz.

"MAÇ OYNADIKÇA GELİŞECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"

Modern futbolda böyle olmamız gerekiyor. Real Madrid ve milli takımda oynayabilmek için artık oyunun iki yönünü de yapmam gerekiyor. Kendimi geliştirmeye çalıştırıyorum. Maç oynadıkça bu konuda gelişeceğimi düşünüyorum. Hocalarım ne isterse yapmaya çalışıyorum.

"HAYALLERİMİZ DAHA DA BÜYÜK"

Bugün gördüğünüz gibi, çok güzel bir aile ortamı var. Oynayan, oynamayan herkes destekliyor. Hayallerimiz daha da büyük. Bu hayaller doğrultusunda birlikte çalışmaya devam etmek istiyoruz. Halkımızı mutlu etmeye devam edeceğiz inşallah."