Kenan Yıldız tırnaklarıyla kazıya kazıya... Menajeri tek tek anlattı

Kenan Yıldız Juventus
Kenan Yıldız tırnaklarıyla kazıya kazıya... Menajeri tek tek anlattı
FOTOĞRAF: Reuters

Kariyerini Juventus'ta sürdüren milli futbolcu Kenan Yıldız'ın menajeri Hector Peris Ros, oyuncusunun İtalyan ekibine transfer olduğu ilk dönemlerde zor zamanlardan geçtiğini fakat sorunların sona erdiği itirafında bulundu.

İtalya Serie A'da oynanan Frosinone maçında gol atarak Juventus tarihine geçen Kenan Yıldız'ın durmaya niyeti yok. Daha fazla süre istediğini açıkça ilan etti.

Almanya maçıyla başlayan gol macerasına Frosinone karşısında da devam eden Kenan Yıldız tüm Avrupa'nın dilinde.

İngiliz devlerinin peşine düştüğü oyuncunun menajeri Hector Peris Ros, Tuttosport'a konuştu.

Avrupa'nın gözünün üzerinde olduğu oyuncunun başarısını anlatan menajeri "Eğer Kenan bugün Juventus formasını giyiyorsa bu Matteo Tognozzi'nin sayesindedir. Olağanüstü bir iş çıkardı" dedi.

"Almanya'da uluslararası profili yüksek takımların hepsi Kenan Yıldız'ı reddetti. Anlaşılmaz" diyen Peris Ros, milli futbolcunun Juventus'la da bazı gerilimler yaşadığını belirtti.

Ros, "Bianconeri onu Next Gen altyapı takımına gönderdi ancak sonrasında onun için yeterince rekabetçi olmadığını fark etti. A takıma alınana kadar bazı zor anlar yaşadı. Bu aşamada kulübe güçlü bir baskı uyguladık. İç karışıklık geçtikten sonra sorun çözüldü" diye konuştu.

"DEL PIERO İLE BİR SÜREDİR İLETİŞİM HALİNDE"

Peki Kenan Yıldız'ın Juventus'taki geleceği ne? Ros'a göre 10 yıl sonra da Kenan, Juventus'ta oynuyor olacak.

"Juventus 10 numara istiyorsa Kenan 10 numara. Bu onun rolü, o da rolüne aşık bir çocuk. Şampiyonluklar kazanmak istiyor. Juventus çok iyi bir seviyede oyuncuya sahip olduğunun farkında" diyen Ros "Geçtiğimiz günlerde kulüple konuştum ve bana gelecekte takımın lideri olabilecek üst düzeyde yetenek bulmanın ne kadar zor olduğunu söylediler. Kenan zaten böyle bir oyuncu" şeklinde konuştu.

Kenan Yıldız ile Juventus efsanesi Del Piero'nun bir süredir iletişim halinde olduklarını da anlatan Ros, "Kenan onun tavsiyelerine kulak verdi. Allegri'yle de mükemmel bir ilişkisi var. O da zeki bir antrenör" yorumunda bulundu.