Kenan Yıldız, Serie A'da haftanın 11'ine seçildi!

Kenan Yıldız Juventus İtalya Serie A
Kenan Yıldız, Serie A'da haftanın 11'ine seçildi!
Reuters

Frosinone maçına Juventus 11'inde başlayan ve harika bir gol kaydeden milli futbolcu Kenan Yıldız Serie A'da 17. haftanın en iyi 11'ine seçildi.

Almanya maçıyla başlayan çıkışını sürdüren ve Frosinone karşısında ilk 11'de sahaya çıkan ardından da maçın 12. dakikasında Serie A'daki ilk golünü kaydeden Kenan Yıldız, İtalya'yı büyüledi.

Üç Frosinone'li oyuncuyu birden ekarte edip Turati'yi avlayan Kenan, maçın ikinci yarısında yerini Dusan Vlahovic'e bırakmıştı.

Bu maçta 55 dakika forma giyerek tüm sezon şu ana kadar oynadığından daha fazla süren Kenan attığı golle İtalyan basınında manşetleri süsledi.

İtalya Serie A'nın 17. haftasının takımı açıklanırken Kenan Yıldız'da bu listede yer aldı.

Kenan'la birlikte Romelu Lukaku ve Cyril Ngonge haftanın 11'inin hücum hattını oluşturdu.

İtalya Serie A yönetimi tarafından yapılan seçimde ayrıca Mateo Guendouzi, Lewis Ferguson, Antonio Candreva, Alfred Gudmundsson, Yann Bisseck, Fikayo Tomori, Fazio ve kaleci Provedel de yer aldı.

İşte İtalya Serie A'da haftanın 11'i:

Provedel (Lazio); Fazio (Salernitana), Tomori (Milano), Bisseck (Inter); Gudmundsson (Cenova), Guendouzi (Lazio), Ferguson (Bologna), Candreva (Salernitana); Ngonge (Verona), Lukaku (Roma), Kenan Yıldız (Juventus)

Öte yandan Juventus da Kenan Yıldız'ın golünü sosyal medyadan "1,2,3... Yıldız'ın siyah beyaz formayla ilk golü (mücevheri)" diyerek paylaştı.


Bu arada Juventus'un Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, soyunma odasında Kenan Yıldız'ı sarılarak tebrik etti.

Kaynak: Haber Global TV