Kayserispor'un Beşiktaş'a Onur Bulut tepkisi sürüyor

Kayserispor Beşiktaş
Kayserispor'un Beşiktaş'a Onur Bulut tepkisi sürüyor

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un Basın Sözcüsü Samet Koç, milli futbolcuları Onur Bulut'un Beşiktaş'a transfer olmasına, "Deprem şu anda birinci önceliğimiz. Hayat normalleşmeye başladığı anda Beşiktaş'a gereken cevabı vereceğimizden şüpheniz olmasın" sözleriyle tepki gösterdi.

Beşiktaş, Kayserispor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli sağ bek Onur Bulut'u 1 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeyerek transfer etti.

Kayserispor ise Onur Bulut'la kısa süre önce yeni bir sözleşme imzalandığını ve bu sözleşmenin TFF'ye tescil ettirildiğini, Onur Bulut'un yeni sözleşmesinde serbest kalma bedeli olmadığını söyleyerek transferi Uyuşmazlık ve Çözüm Kurulu'na taşıdı.

Samet Koç Kayserispor

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, sosyal medya hesabı üzerinden Beşiktaş'a tepki gösterdi.

Şu anda birinci önceliklerinin deprem olduğunu söyleyen Koç, "Hayat normalleşmeye başladığı anda Beşiktaş'a gereken cevabı vereceğimizden şüpheniz olmasın." ifadelerini kullandı.

Koç bir sonraki paylaşımında ise, "Depremin henüz ilk günlerinde, bize açıklaması olmayan para gönderen Beşiktaş kulübünün değerli yöneticileri; nezaketen arayıp “Kayseri’de deprem olmuş” geçmiş olsun demenizi beklerdik. İnsanlar sokakta yaşamlarından kaygı içinde mücadele ederken bu tavrınız yakışmadı!" sözleriyle Beşiktaş'a tepki gösterdi.

Samet Koç'un açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"Sevgili Kayserispor taraftarları; basından takip ettiğimiz üzere kulübümüzün adı sürekli gündemi meşgul ediyor. Onur transferi konusunda rakibimiz olan kulüp, maalesef bilgileri dezenformasyona uğratarak haklı çıkacağını zannediyor. Şimdi sorulara cevap bulalım...

Futbolcu ile olan ve bitimine 6 ay kalan sözleşmeyi dönem içi olarak 3 yıl uzattık. Bu sözleşme TFF'ye tescil edildi. Ardından Beşiktaş'tan 1 milyon 250 bin Euro'luk yazılı teklif aldık. Biz de 3,5 milton Euro + KDV karşı teklifle yazılı olarak cevap verdik. Bunu takiben de Beşiktaş kulübü 1 milyon Euro tutarında açıklaması olmayan bir havale gönderdi. Biz de sebebe dayanmayan bu ödemeyi Beşiktaş'a iade ettik. Aynı akşam sosyal medyada futbolcunun Beşiktaş'a imza attığı açıklandı. Ertesi gün dekonta açıklama yazılarak para bize tekrar gönderdi. Beşiktaş'a ihtarname çekere 3,5 milyon Euro + KDV isteğimizi yineledik. TFF'nin tescil ettiği sözleşmede futbolcunun çıkış hakkının olmadığını bildirdik. Kulübümüz ile Onur Bulut arasında çıkış hakkı konusunda düzenleme ihtiva eden bir protokol de bulunmamaktadır. Konu artık hukuki bir zeminde tartışılmaktadır. Deprem şu anda birince önceliğimiz. Hayat normalleşmeye başladığı anda Beşiktaş'a gereken cevabı vereceğimizden şüpheniz olmasın."

Onur Bulut Kayserispor Beşiktaş Samet Koç

Kaynak: Haber Global TV

Kayserispor Onur Bulut Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri Kayserispor transfer haberleri