Kayserispor Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı: "Ligin oynanması büyük tehlike"

Kayserispor
Kayserispor Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı: "Ligin oynanması büyük tehlike"

Kayserispor Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı, koronavirüs salgınından ötürü ertelenen ligin devam etmesinin büyük tehlike olacağını söyledi.

Çin'den tüm dünyaya yayılan ve ülkemizi de etkisi altına alan, günde binlerce insanın yaşamını yitirmesine sebebiyet veren koronavirüs salgınından ötürü tehir edilen Süper Lig'in yeniden ne zaman başlayacağı merakla beklenirken Kayserispor Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı, liglerin devam etmesinin büyük bir tehlike olacağını savundu.

Koronavirüs salgını nedeniyle Adana'da evinde bulunan ve sosyal izolasyona dikkat ettiğini söyleyen Bülent Bölükbaşı, "Devletimiz, milletimiz can havliyle mücadele veriyor. Bizlerin de devletimizin, sağlık çalışanlarının yanında olmamız ve onların işlerini kolaylaştırmamız gerekiyor. Sosyal kurallara riayet ederek koronavirüs salgınından kendimizi korumalıyız. Hem kendimiz hem sevdiklerimiz için kurallara riayet etmeliyiz. Ölüm rakamları ortada. Henüz bir şey geçmiş değil. Böylesi bir ortamda bırakın futbol oynamayı çarşıya pazara çıkmak bile büyük tehlike" dedi. 

Kayserispor Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı, "Liglerin oynanmaması gerekir. Belçika'daki gibi bir çözüm üretilebilir. Türkiye'de vakalar devam ederken yeniden bir takvim belirlemek yanlış olabilir. Ligleri böyle tescil edip sadece önümüzdeki sezon Avrupa'ya gidecek takımlar belirlenebilir. Sağlık, her şeyden önemli olmalı" yorumunda bulundu.

 

Kaynak: İHA

Kayserispor