Kayserispor Galatasaray maçı CANLI İZLE

Süper Lig Kayserispor Galatasaray
Kayserispor Galatasaray maçı CANLI İZLE

Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor Galatasaray karşı karşıya geliyor. Saat 20:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Kayserispor Galatasaray maçı canlı izle.

Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor evinde Galatasaray'ı ağırlıyor.

Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Kayserispor Galatasaray maçı saat 20:00'da başladı ve Digitürk platformunda Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

İki takım arasında oynanan son maçı Galatasaray 3-0 kazanmıştı.

Kayserispor ligdeki son maçında Hatayspor'a 2-1, Galatasaray ise Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Süper Lig'de 5 hafta sonunda Galatasaray'ın 8, Kayserispor'un 7 puanı bulunuyor.

Kayserispor Galatasaray maçı bahis oranları kaç?

1: 3.45

0: 3.10

2: 1.68

Kayserispor'un Süper Lig tarihinde en fazla gol yediği rakibi olan Galatasaray (72), aynı zamanda Kayseri ekibinin en fazla mağlup olduğu iki takımdan biri konumunda (19; Fenerbahçe ile eşit).

Sahasında oynadığı son 11 Süper Lig maçının hiçbirinde üst üste iki kez aynı sonucu almayan Kayserispor (3G 5B 3M), son karşılaşmada Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.

Süper Lig'de çıktığı son üç maçta 7 puan kaybeden Galatasaray (2B 1M), daha önceki 12 karşılaşmada aynı miktarda puan bırakmıştı (9G 2B 1M).

İstanbul takımlarına rakip olduğu son iki Süper Lig maçını kazanan Kayserispor (vs Başakşehir & Kasımpaşa), bu şekilde üste üste 3+ galibiyeti en son Ağustos-Ekim 2010 arasında aldı (4 maç).

Deplasmanda oynadığı son beş Süper Lig maçında da 2+ gol atan Galatasaray (toplam 12 gol), bu şekilde daha uzun bir seriyi en son Şubat-Nisan 2012 arasında yakaladı (7 maç).

canlı izle canlı maç izle justin tv izle selçuk sports hd izle bein sports izle Bein Sports 1 şifresiz izle Digiturk