Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan 'transfer' müjdesi

Süper Lig Kayserispor Transfer
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan 'transfer' müjdesi
FOTOĞRAF: İHA

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, yarından itibaren Sarı-kırmızılı ekibin transfer yasağının kaldırılacağını söyledi.

Kayserispor'un yeni teknik direktörü Recep Uçar için Kadir Has Stadyumu'nda imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ali Çamlı, transfer yasağının kaldırılması için 2 dosyanın kaldığını, yarından itibaren yasağın kaldırıldığını duyuracaklarını söyledi.

Törende konuşan Çamlı, "Kayserispor hepimizin ortak değeri. Hepimizin en değerli markası. Benim derdime ne olmuş ki ben bu kadar uğraşıyorum. Bugün şu duruma gelmişken bile buraya talip birisi varsa şu dakika itibariyle hemen teslim etmeye hazırım. Bunu söylemde bırakmayacağım. Bunu yapmak isteyen biri varsa yarın teslim etmeye hazırım. Ben bu işin meraklısı falan değilim. Ben Kayserispor’u dışarıdan severken daha çok seviyorum. İçinde bu kadar sorunla uğraşırken Kayserispor sevgisini de yaşayamıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

"KİMSEYİ ZORLA TUTMAYIZ"

Sarı-kırmızılı takımdan ayrıldıktan sonra Başakşehir ile anlaşmaya varan Teknik Direktör Çağdaş Atan hakkında ise Başkan Çamlı, "Biz Antalya’da maçta beraber kaldık. Biz başkanımla sevincini yaşadık. Eğer sen bir kulüp ile gidip görüşeceksen, ahlaken bunun yapılması gereken kulüp başkanına; 'Ben artık burada yoruldum, misyonumu tamamladım. Ayrılmak istiyorum' dersiniz. Biz kimseyi burada zorla tutmayız. Çağdaş hoca bize bu hatayı yapmıştır. Bundan sonraki süreci Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda (UÇK) devam ettireceğiz" yorumunda bulundu.

Kaynak: İHA

Kayserispor kayserispor haberleri Kayserispor transfer Kayserispor transfer haberleri Kayserispor Transfer Yasağı Ali Çamlı