Kayserispor 3-1 Beşiktaş

Beşiktaş Kayserispor
Kayserispor 3-1 Beşiktaş

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'a 3-1 mağlup oldu.

Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri 51. ve 83. dakikalarda Hasan Hüseyin ve 86. dakikada Kravets kaydederken Beşiktaş'ın tek golü 74. dakikada Atiba'dan geldi.

Bu sonucun ardından Kayserispor puanını 31'e yükselterek düşme potasının üstüne çıktı ve 14. sıraya yerleşti. Beşiktaş ise 50 puanla 5. sırada kaldı.

Beşiktaş ligde gelecek hafta sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak, Kayserispor ise deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşılaşacak.

KAYSERİSPOR 3-1 BEŞİKTAŞ

Süper Lig'in 30. haftasında 50 puanlı Beşiktaş, deplasmanda haftaya 28 puanla giren Kayserispor'un konuğu oluyor. Mücadelenin canlı anlatımıyla karşınızdayız. 

1' Arda Kardeşler'in ilk düdüğüyle karşılaşmaya ev sahibi Kayserispor başladı.

6' Beşiktaş'ta sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Kayserispor savunmasından Campanharo topu ceza sahasından kafayla uzaklaştırdı.

16' Kayserispor'da Pedro Henrique'nin ceza sahası dışından çektiği şut az farkla üstten auta çıktı.

21' Kayserispor'da Kravets'in savunma arasından attığı pasta Henrique ceza sahası sol çaprazından şutunu çekti, top farklı şekilde auta çıktı.

22' Beşiktaş'ta Lens'in sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği ortasında Diaby penaltı noktasında müsait pozisyonda kafayla vuruşu yaptı, Lung topu kornere çeldi.

28' Beşiktaş'ta Lens'in sağ kanattan yaptığı ortada Atiba altı pas üzerinden kafayla şutunu çekti, Lung pozisyonda bir kez daha başarılı.

34' Beşiktaş'ta Gökhan sağ kanattan ceza sahasına girip sıfıra indikten sonra ortasını gönderdi. Burak penaltı noktasından şutunu çekti top kaleci Lung'da kaldı.

Kayserispor 3-1 Beşiktaş - Resim : 1

39' Beşiktaş'ta ceza sahası sol çaprazından kazanılan serbest vuruşu Burak Yılmaz kaleye direkt şut çekerek kullandı, top farklı şekilde auta çıktı.

42' Beşiktaş'ta Diaby'nin ortasında Burak kafayla vuruşunu yaptı, Lung uzanarak topu tokadlı ve bir kez daha gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna en az 2 dakika ilave süre eklendi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

46' Arda Kardeşler'in düdüğüyle karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip Beşiktaş başladı.

47' Beşiktaş'da Diaby, Kvrzic'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

51' Beşiktaş'ta Rıdvan'ın kaptırdığı top sonrasında Kayserispor'da Enver Cenk pasını Hasan Hüseyin'e çıkardı. Hasan müsait pozisyonda şutunu çekti ve top ağlarla buluştu: 1-0

Kayserispor 3-1 Beşiktaş - Resim : 2

57' Beşiktaş'ta Diaby'nin şutunda Lung, topu ayaklarıyla çıkardı. Pozisyonun devamında Necip ceza sahası dışından şutunu çekti, Lung topu kolaylıkla kontrol etti. 

62' Beşiktaş'ta Rıdvan, Necip ve Lens oyundan çıkarken yerlerine Caner, Boateng ve N'Koudou dahil oldu. 

67' Kayserispor'da Henrique yerini Situm'a bıraktı.

71' Kayserispor'da savunma arkasına atılan pasta Kravets kaleciyle karşı karşıya şutunu çekti, Ersin yaptığı kurtarışla mutlak bir golü önledi.

74' Beşiktaşta Boateng'in sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği ortasında Atiba arka direkte yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skora denge getirdi: 1-1

Kayserispor 3-1 Beşiktaş - Resim : 3

83' Kayserispor'da sol kanattan kazanılan serbest vuruşu Hasan Hüseyin direkt kaleye şut olarak kullandı ve top Ersin'in de hatasıyla ağlarla buluştu, Sarı-kırmızılılar 2-1 öne geçti.

Kayserispor 3-1 Beşiktaş - Resim : 4

86' Kayserispor'da savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Kravets kaleciyle karşı karşıya pozisyonda plase şutunu gönderdi ve meşin yuvarlak bir kez daha ağlarla buluştu: 3-1

Kayserispor 3-1 Beşiktaş - Resim : 5

87' Kayserispor'da Kravets ve Lopes oyundan çıktı, yerlerine dahil olan isimler Aksel ve Emre.

Karşılaşmanın sonuna en az 6 dakika ilave süre eklendi.

Karşılaşma Kayserispor'un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Kayserispor Beşiktaş Süper Lig Kayserispor Beşiktaş maçı canlı anlatım