Kayseri'de olay! Bir milletvekili ve kardeşinin, Beşiktaşlı yöneticilerin locasını bastığı iddia edildi

Beşiktaş Kayserispor
Kayseri'de olay! Bir milletvekili ve kardeşinin, Beşiktaşlı yöneticilerin locasını bastığı iddia edildi

Beşiktaş'ın Kayserispor'u son dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Siyah-beyazlı kulübün 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, localarını Kayserili bir milletvekili ve kardeşinin bastığını, yumruklaşmalar yaşandığını iddia etti.

Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup etti ve liderlik koltuğuna oturdu.

Siyah-beyazlı kulübün 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada localarına bir milletvekili ve kardeşinin saldırdığını iddia etti.

Dalgakıran'ın açıklamaları şu şekilde:

"Burada çok vahim bir olay yaşadık. Son dakikadaki gerginlikten sonra, yöneticilerimizin locası, Türkiye Cumhuriyeti Milletvekili sıfatı taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından basıldı, iki yöneticimiz yumruklandı. Burası patagonya değil! Milletvekili ve kardeşinden şikayetçi oluyoruz. Kamera kayıtlarını istedik. Ülkenin parlementosunda bu ülkenin insanlarını temsil eden insanlar loca basıp adam dövmeye kalkarsa, bu camia bunun hesabını sorar.

Başkanımız da fair-playden bahsediyor, biz de hep bu yönde hareket ediyoruz. Bu efendiliğin sıkıntılarını çeksek de böyle devam etmeye kararlıyız. Ancak bu tür saldırılarda bulunanlar, mutlak cezalandırılmalı.

Kayserisporlu yöneticilere de çok teşekkür ediyoruz. Bizi gayet iyi ağırladılar. Konunun onlarla hiç ilgisi yok."

BEŞİKTAŞ'TAN KINAMA

Siyah-beyazlı kulübün resmi İnternet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol Takımımızın Süper Lig’in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile oynadığı müsabakayı izlemek üzere Bş. Bld. Kadir Has Stadyumu’nda bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimize, karşılaşmayı takip ettikleri locada saldırıda bulunan kişileri şiddetle kınıyoruz.

Saldırıyı gerçekleştirenlerin ne Kayseri şehrimizi ne de Kayserispor camiasını temsil etmediklerini biliyor, futbolun güzelliğine gölge düşüren bu tür olayların bir daha asla yaşanmamasını tememni ediyoruz.

Yönetim Kurulu Üyelerimize yapılan saldırıdan en az bizim kadar üzüntü duyduğuna yürekten inandığımız Kayserispor Camiasının Başkanı Sayın Berna Gözbaşı, Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’yi telefonla arayarak üzüntülerini ifade etmiştir.

Kulübümüz, Yönetim Kurulu Üyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır."

Beşiktaş Kayserispor Adnan Dalgakıran