Kasımpaşa'yı deviren Samsunspor yükselişini sürdürdü

Süper Lig Samsunspor Kasımpaşa
Kasımpaşa'yı deviren Samsunspor yükselişini sürdürdü
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 15. haftasında Samsunspor, Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı ve küme düşme hattının üstüne çıktı.

Süper Lig'in 15. haftasında Samsunspor ile Kasımpaşa kozlarını paylaştı.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan müsabakada Samsunspor, Kasımpaşa'yı 4-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Samsunspor'a galibiyeti getiren golleri 11 ve 22'de Marius Mouandilmadji, 60'da Emre Kılınç ve 75'te Olivier Ntcham kaydetti.

Kasımpaşa'nın golleri maçın duraklama dakikalarında Yasin Özcan ve Nuno Da Costa'dan geldi.

Ligdeki galibiyet serisini 2 maça çıkaran ve yükselişini sürdüren Samsunspor topladığı 14 puanla 16. sıraya kadar yükseldi, 21 puanda kalan Kasımpaşa ise 8. basamakta yer aldı.

Samsunspor ligin 16. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek, Kasımpaşa ise sahasında Başakşehir ile mücadele edecek.

"GALİBİYETİN TADINI ÇIKARALIM"

Samsunspor, Süper Lig'in 15'inci haftasında Kasımpaşa'yı sahasında 4-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında her iki teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Takımımı tebrik etmek istiyorum. Son haftalarda ve son aylarda görmüş olduğum en iyi 30 dakikaydı. Çok fazla gol pozisyonuna girdik. Rakibin pozisyona girmesini engelledik. Çok uzun bir yoldayız. Sadece bir galibiyet aldık. Çalışmalarımızı aynı şekilde devam ettirmeliyiz. Hafta içerisinde kupa maçıyla birlikte 3 galibiyet aldık.

Güzel bir hafta geçirdik. Geldiğimde takımın bir resmine baktım. Önemli olan şimdiki resim değil, ligin sonundaki çerçevedir. Bu zamanda yapmamız gereken şey kesinlikle çok çalışmak ve geriye doğru değil, ileriye bakmak” dedi.

Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gisdol, haftaya oynayacakları Trabzonspor maçını da değerlendirdi. Gisdol, “Çok zor bir hafta geçirdik. 3 maç oynadık. Bugünün tadını çıkarmamız gerekiyor. Bugünden başlamak suretiyle takımı Trabzonspor maçına hazırlayacağız. Sadece taraftarlarımız için değil, kulüp için, oyuncularımız için ve benim için çok önemli olduğunu biliyorum. Şimdilik bu maçın galibiyetin tadını çıkaralım” diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV