Antalyaspor Fatih Karagümrük'ü 2 golle devirdi

Süper Lig Antalyaspor Fatih Karagümrük
Antalyaspor Fatih Karagümrük'ü 2 golle devirdi
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Antalyaspor sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerek yenilmezlik ligdeki serisini 6 maça çıkardı.

Süper Lig'in 15. haftasında Antalyaspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi.

Corendon Airlines Park'ta oynanan mücadelede Antalyaspor, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti.

Akdeniz temsilcisine galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Veysel Sarı ve 13. dakikada Adam Buksa kaydetti.

İstanbul ekibinin tek sayısı ise 42. dakikada Güven Yalçın'dan geldi.

Antalyaspor'da Erdal Rakip 45. dakika direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Ligdeki yenilmezlik serisini 6 maça çıkaran Antalyaspor puanını 23'e çıkardı ve 7. sıraya yükseldi, 17 puanda kalan Fatih Karagümrük ise 11. basamakta yer aldı.

Antalyaspor ligin 16. haftasında deplasmanda Pendikspor'a konuk olacak, Fatih Karagümrük ise sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

"BERABER MÜCADELE EDEREK KAZANDIK"

Süper Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenen Antalyaspor'un teknik sorumlusu Joao Carlos Valado Tralhao, ikinci yarı 10 kişi mücadele etmelerine rağmen kazanmayı bildiklerini söyledi.

Tralhao, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Antalyasporlu oyuncuları sergiledikleri mücadeleden dolayı kutladı.

Geçen hafta Hatayspor maçının bir bölümünü kalecileri Helton Leite kalede olmadan tamamlamak zorunda kaldıklarını anımsatan Tralhao, şunları söyledi:

"Bu hafta da 45 dakikadan fazla süreyi eksik oynadık. Kazanmak için tek yapmamız gereken karakter ortaya koymaktı. İlk yarıya çok iyi başladık. Oyunu çok iyi kontrol ettik. İki gol bulduk. 2-1'den sonra agresif bir tavırla cevap vermeye çalıştığımız an eksik duruma düştük. İkinci yarıda doğru savunma yaparak genel olarak oyunun kontrolünü rakibe vermemeye çalıştık. Bugün takımımız beraber mücadele ederek kazandı. Oyuncularımızı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum."

Kaynak: Haber Global TV