Karşıyaka taraftarı 8 yıllık bekleyişin ardından harekete geçti

Karşıyaka
Karşıyaka taraftarı 8 yıllık bekleyişin ardından harekete geçti
FOTOĞRAF: İHA

Uzun yıllardır yeni bir stadyum bekleyişinde olan Karşıyaka'da taraftarlar, 8 yıldır atıl halde bekleyen stadyum arazisi için harekete geçti.

Karşıyakalı taraftarlar, sosyal medya aracılığıyla her cuma günü saatler 19.12'yi gösterdiği zaman '#KarşıyakaStadınıİstiyor' etiketiyle paylaşım yapacaklarını açıkladı.

Karşıyakalı taraftarlar, sosyal medyada dikkat çekebilecek bir kampanya başlatmaya hazırlanıyor. Yeşil-kırmızılılar her cuma günü kulübün kuruluş yılını sembol eden saat 19.12'de sosyal medya aracılığıyla, #KarşıyakaStadınıİstiyor etiketiyle paylaşımlar yaparak seslerini duyurmak istiyor.

STADYUM 8 YILDIR ATIL DURUMDA

Uzun yıllardır yeni bir stadyum talep eden Karşıyaka, bu bekleyişin ardından umutlu bir adım atmıştı ancak Karşıyaka İlçe Stadyumu'nun yıkılmasının ardından başlayan stadyum yapım süreci, 2014 ve 2017 yıllarında yapılan ihalelerin açılan davalar ve geciken süreç nedeniyle iptal edilmesiyle yarıda kalmıştı. Karşıyaka’nın stadyum arazisi, tam 8 yıldır atıl bir durumda bekliyor. Durum böyle olunca Karşıyakalı taraftarlar da sosyal medya üzerinden kampanya başlatma kararı aldı.

KARŞIYAKA'NIN LİGDEKİ DURUMU

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka 8 haftası geride kalan ligde elde ettiği 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda topladığı 16 puanla ligin 4. basamağında yer alıyor.

İzmir temsilcisi, lige 3'te 3 yaparak oldukça iyi bir başlangıç yapmış fakat ligin son 2 maçında Silifke Belediye karşısında aldığı yenilgi ve Elazığspor karşısındaki beraberliğin ardından liderliği kaybetmiş ve 4. sıraya kadar geriledi.

Kaynak: İHA