Karagümrük'te Alparslan Erdem dönemi sona erdi, Şota Arveladze dönemi başlıyor

Fatih Karagümrük futbol
Karagümrük'te Alparslan Erdem dönemi sona erdi, Şota Arveladze dönemi başlıyor
Fotoğraf: DHA

 Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, Alparslan Erdem'den boşalan teknik direktörlük görevi için Şota Arveladze ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. 

Fatih Karagümrük'ten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Shota Arveladze ile prensip olarak anlaşmıştır" ifadelerine yer verildi. 

ŞOTA'NIN SÜPER LİG'DEKİ 4. TAKIMI

Şota Arveladze, daha önce Süper Lig'de Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'u çalıştırmıştı. Fatih Karagümrük, 50 yaşındaki teknik adamın Süper Lig'de çalıştırdığı 4'üncü takım olacak. Şota son olarak ise İngiltere Championship ekibi Hull City'de görev yaptı.

ALPARSLAN ERDEM İLE YOLLAR AYRILDI

Fatih Karagümrük, teknik direktör Alparslan Erdem ile yolların ayrıldığını açıkladı. İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, "Teşekkürler Alparslan Erdem. Kulübümüz bünyesinde uzun zamandır futbolcu, yardımcı antrenör ve teknik sorumlu olarak bir çok başarıya imza atan hocamız Alparslan Erdem ile bugün itibariyle karşılıklı görüşerek ayrılmış bulunmaktayız. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

ALPARSLAN ERDEM, 19 MAÇTA GÖREV YAPTI

Alparslan Erdem, Fatih Karagümrük'te teknik direktör olarak 19 maçta görev yaptı. 35 yaşındaki teknik adam bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı. 

Kaynak: DHA