Kahveci'den Arda Güler yorumu: "İzlanda maçında izlediğim Arda'nın mevkisi yoktu"

A Milli Takım Vincenzo Montella Arda Güler Nihat Kahveci

A Milli Takım'ın 3-1 kazandığı İzlanda maçında dikkat çeken oyunculardan biri olan Arda Güler'den Nihat Kahveci övgüyle bahsetti. Montella'ya önerilerde bulunan Kahveci, "Benim İzlanda maçında izlediğim Arda'nın mevkisi yoktu" ifadelerini kullandı.

İzmir'de İzlanda'yı Kerem Aktürkoğlu'nun 3 golüyle mağlup eden A Milli Takım'da maçın yıldızlarından biri olan Arda Güler ile ilgili Haber Global ekranlarında yayınlanan "Kontra" programında Kontraspor Yorumcusu Nihat Kahveci dikkat çeken ifadeler kullandı. Arda'nın bir süperstar olduğunu belirten Kahveci, "Arda Güler'i serbest bırakacaksın. Arda Güler'i sağ öne koyduğunda sağ önde mi oynuyor, içeri giriyor. Arda Güler'i forvete koyduğunda forvet mevkiinde mi duruyor, kenarlara kayıyor. Geliyor bazen İsmail Yüksek'in yanından da top alıyor. Bazı oyuncuları serbest bırakacaksın" diye konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'ya Arda ile ilgili önemli bir tavsiyede de bulunan Nihat Kahveci, "Hocam Arda Güler'e kağıt üzerinde bir yer yaz ama sahanın içinde serbest bırak. Benim İzlanda maçında izlediğim Arda'nın mevkisi yoktu" ifadelerini kullandı.