Nihat Kahveci'den Vincenzo Montella'ya santrfor eleştirisi: "Ya olayı anlayamıyor ya da bizim Türkiye'de yorum yapanlar anlatamıyor"

A Milli Takım Vincenzo Montella Nihat Kahveci futbol Spor haberleri

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın İzlanda maçının ardından Kerem ve Barış Alper örneği üzerinden yaptığı "Nerede oynadığınız önemli değil gol, goldür" değerlendirmesine Kontraspor Yorumcusu Nihat Kahveci'den flaş bir eleştiri geldi. Kahveci, "Hocam ya olayı anlayamıyor ya da bizim Türkiye'de yorum yapanlar anlatamıyor" dedi.

A Milli Takım'ın Cardiff City Stadyumu'nda 10 kişi kaldığı maçta sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldığı, ardından İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan ve 3-1'lik Milli Takım galibiyetiyle sonuçlanan İzlanda maçının ardından her iki maçta ortaya çıkan iki farklı fotoğraf tartışmaları beraberinde getirdi. 

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın İzlanda maçı sonrası santrfor eleştirilerine karşı yaptığı Fark ettiğiniz mi bilmiyorum ama Kerem son 10 dakikayı forvet olarak oynadı. Sırtında '9' yazmıyordu ama 9 numara gibi gol attı. Çok önemli bir maçımızda Hırvatistan maçında Barış Alper forvet oynamıştı, o maçta da gol atmıştı. Nerede oynadığınız önemli değil, gol goldür" değerlendirmesine Kontraspor Yorumcusu Nihat Kahveci'den dikkat çeken bir eleştiri geldi. Haber Global'de yayınlanan "Kontra" programında Nebil Evren ile maçı değerlendiren Kahveci, "Hocam ya olayı anlayamıyor ya da bizim Türkiye'de yorum yapanlar anlatamıyor. Bir, her gol atan, santrfor oynayanın sırt numarası 9 numara mı? 3-1 yenmenin Kerem'in forvet mevkiinde olduğu bölümde gol atmasının, takımın güzel oynamasının, ortamın güzel olmasının verdiği rehavet hocamızın da ta Avrupa Şampiyonası öncesinden Arda Güler üzerinden yapılan gündemler -oynayacak mı oynamayacak mı, elinden aldığı yelek ülke kaos ortamına sürüklendi- o günlerden kalan bir şeyler söyleme isteğini böyle güzel bir futbol, böyle güzel bir geceden sonra hafif inceden aktarmış ama ben yanında olsam, kulübede yardımcısı olsam 'Hocam ben seni anlıyorum da bu ülkede 2002 dünya üçüncüsü Şenol hoca oldu eleştirildi. Keşke buralara girmeseydin' derim."