Fenerbahçe Juventus'lu yıldızın peşinde, menajeri İstanbul'a gelmişti

Fenerbahçe Juventus transfer haberleri İtalya Serie A
Fenerbahçe Juventus'lu yıldızın peşinde, menajeri İstanbul'a gelmişti

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan basınında yer alan haberlerde sarı-lacivertlilerin Juventus'un yıldızıyla ilgilendiği ve menajeriyle görüşme gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Jorge Jesus yönetiminde sezona hızlı bir başlangıç yapan fakat sonrasında form grafiği düşerek ligi 2. sırada bitiren Fenerbahçe'de yeni sezonda mutlak hedef şampiyonluk.

Türkiye Kupası'nı kazanarak 9 yıllık özlemine son veren sarı-lacivertliler, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Portekizli teknik direktörle yollarını ayıran ve hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe hakkında İtalya'dan iddialar gelmeye devam ediyor.

La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; sarı-lacivertli kulüp, Juventus'la yollarını ayırması beklenen Juan Cuadrado'nun peşinde.

Haberde geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da çalışan ve adı transfer söylentilerine karışan teknik direktör Vincenzo Montella'nın gelmesiyle bu transferin gerçekleşebileceği ifade edildi.

Çeviri: Uğur Köstekci

MENAJERİ FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞTÜ

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Kolombiyalı oyuncunun geleceğiyle ilgili en doğru kararı verebilmek adına menajeri Alessandro Lucci ile görüşeceği ve geleceğini netleştireceği belirtildi.

Lucci, geçtğimiz hafta Fenerbahçe ile bir görüşme gerçekleştirmiş, görüşmede Edin Dzeko transferinin konuşulduğu belirtilmişti. Ünlü menajerin 2-3 oyuncusunu daha sarı-lacivertli yöneticilere önerdiği de ileri sürülmüştü.

Juventus'un yıllık 5.5 milyon Euro kazanan 35 yaşındaki futbolcuyla yeni sözleşme imzalamak istediği fakat 1.5-2 milyon Euro civarında bir teklif yaptığı, fakat deneyimli oyuncunun bu öneriyi geri çevirdiği iddia edildi.

2017'den beri kariyerini Torino temsilcisinde sürdüren sağ kanat oyuncusu bu sezon 47 maçta sahaya çıkarken 2 gol, 4 asistlik bir performans sergilemişti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Juan Cuadrado Juventus