Juventus, Pogba'nın sözleşmesini feshedip 10 numarayı Kenan Yıldız'a verecek

HABER MERKEZİ
Kenan Yıldız Juventus İtalya Serie A
Juventus, Pogba'nın sözleşmesini feshedip 10 numarayı Kenan Yıldız'a verecek
FOTOĞRAF: Reuters

Juventus, doping yaptığı gerekçesiyle 2027 yılına kadar cezalı olan Paul Pogba'dan 10 numaralı formayı alarak milli futbolcu Kenan Yıldız'a vermeye hazırlanıyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta 10 numaralı formanın sahibi Paul Pogba maziye karışıyor. İnkar edilemez yeteneğine rağmen bir dönem sona eriyor.

Almanya'ya kamp çalışmaları için giden Juventus yeni sezona hazırlanırken, Paul Pogba'nın sözleşmesini feshetmenin yollarını da arıyor.

Doping cezası alan Fransız yıldız bu sene de forma giyemeyecek ancak maaşını almaya devam ediyor. Doping cezası aldığı için İtalya'daki asgari ücret kadar maaş ödenen (2 bin euro'nun biraz üzerinde) Pogba'nın sözleşmesi her an feshedilebilir. Kurallar gereği 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi feshedilemeyen Pogba için bu koruma kalktı. Kulubün bu ay sonunda oyuncunun sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. Zaten futbolla ilişiği kalmayan oyuncu da vedaya hazırlanıyor.

Pogba'nın sözleşmesinin feshinin ardından 10 numaralı formanın Kenan Yıldız'a verilmesi bekleniyor. İtalyan basınının da yazdığı gibi "Kenan Yıldız 10 numarayı hiç şüphesiz hak ediyor."