Kenan Yıldız, Juventus'un Almanya kampı kadrosunda yer almadı! Nedeni belli oldu

Kenan Yıldız Juventus İtalya Serie A
Kenan Yıldız, Juventus'un Almanya kampı kadrosunda yer almadı! Nedeni belli oldu
FOTOĞRAF: Reuters

Juventus'un açıkladığı 26 kişilik Almanya kampı kadrosunda milli futbolcu Kenan Yıldız'ın yer almamasının nedeni belli oldu.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus yeni sezon öncesinde hazırlıklarını Almanya'da yaptığı kamp çalışmasıyla sürdürüyor.

Siyah-beyazlı ekip, Almanya kampı için 26 kişilik oyuncu listesi açıklarken listede ismi yer almayan futbolcular dikkat çekti.

26 kişilik listede Chiesa, McKennie, Milik, Rugani, De Sciglio, Szczesny, Huijsen, Bremer, Danilo, Kostic ve Kenan Yıldız yer almadı.

İtalyan basınında yer alan haberlerde milli futbolcu Kenan Yıldız'ın burnundan bir ameliyat geçirdiği ve iyileşme sürecinde olduğu için Almanya kampında yer almadığı belirtildi.

YENİ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ BAŞLAYACAK

Juventus'un 19 yaşındaki futbolcunun takıma katılmasının ardından sözleşme yenileme görüşmelerine başlamayı planladığı ve milli oyuncuyu Juventus'un yeni yüzü yapmayı hedeflediği bildirildi.

Juventus'un bu bağlamda Kenan Yıldız'a yeni sezonda 10 numaralı formayı vermeyi kararlaştırdığı ifade edildi.

Juventus'ta teknik direktörlük görevine getirilen Thiago Motta'nın milli futbolcuya geçtiğimiz sezona göre daha fazla forma şansı vermeyi düşündüğü belirtildi.