Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi!

A Milli Takım Juventus Kenan Yıldız
Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi!
DepoPhotos

İtalyan devi Juventus, A Milli Takım'ın genç yıldızı Kenan Yıldız'ın bonservis bedelini 30 milyon Euro olarak belirledi.

A Milli Takım formasıyla Almanya ağlarını sarsarak dikkatleri üzerine çeken Juventus'un 18 yaşındaki genç forveti Kenan Yıldız'a olan ilgi her geçen gün artıyor.

La Gazetta Dello Sport'un haberine göre; Juventus, yaklaşan ara transfer döneminde bütçe oluşturmak için Kenan Yıldız'ı 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında satmayı düşünebilir.

AVRUPA'NIN DEVLERİ ONU İSTİYOR

Futbola Bayern Münih alt yapısında başlayan Kenan Yıldız, geçtiğimiz sezon bedelsiz olarak Juventus'a transfer olmuştu.

Juventus'un U19 takımıyla geride bıraktığımız 2022/2023 sezonunda 31 maça çıkan Kenan, 12 gol - 7 asistlik performans sergilemiş ve A Takım'a yükselmişti.

Vincenzo Montella'nın A Takıma aldığı Kenan Yıldız, Almanya ile oynanan özel maçta kaydettiği gol ve sergilediği futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye başladı.

Kenan Yıldız'la İngiltere Premier Lig'den Liverpool ve Arsenal'in, Almanya Bundesliga'dan Borussia Dortmund ve RB Leipzig'in transfer teklifi yapmaya hazırlandığı belirtiliyor.

JUVENTUS'LA 2027'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Kenan Yıldız yaz aylarında Juventus olan sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatmıştı.

Arda Güler'in Real Madrid'e transferi sonrasında ismi Fenerbahçe ile de anılan Kenan Yıldız için o dönem Juventus'un 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği iddia edilmişti.

Kenan Yıldız Juventus A takımıyla bugüne dek 5 maçta 36 dakika şans buldu.

A Milli Takım formasıyla 3 maçta görev yapan Kenan Yıldız, sahada kaldığı 108 dakikaya 1 gol - 1 asist sığdırdı.

Kaynak: Haber Global TV