Jude Bellingham: Bir sonraki Golden Boy için favorim Arda Güler

Arda Güler Real Madrid futbol
Jude Bellingham: Bir sonraki Golden Boy için favorim Arda Güler
Fotoğraf: DepoPhotos

Real Madrid'in yıldızı Jue Bellingham 'Golden Boy' ödülünü aldı. Yaptığı konuşmada bir sonraki ödülü Arda Güler'in kazanabileceğini söyledi.

İngiliz futbolcu Jude Bellingham, İtalyan Tuttosport gazetesi tarafından verilen 'Golden Boy' ödülünü aldı.

Ödül için ailesine ve tüm Real Madrid taraftarlarına teşekkür eden İngiliz futbolcu konuşmasında Arda Güler'i de unutmadı.

Bellingham "Real Madrid'deki takım arkadaşlarıma, Sayın Ancelotti'ye, başkana, aileme, bana tebrik mesajı gönderen herkese teşekkür etmek istiyorum. Onlar olmasaydı ödülü kazanamazdım" diye konuştu.

İngiliz futbolcu konuşmasının devamında "Madrid'de ödülü kazanmamdan dolayı pek çok mutlu insan var. Her şeyden önce kendimle gurur duyuyorum. Mutluyum ve bana oy veren herkese minnettarım. Ödülü almayı gerçekten çok istedim. Bu ömür boyu sadece bir kez kazanabileceğiniz bir ödül. İdollerimden Wayne Rooney ve Sterling'den sonra bu ödülü kazanan üçüncü İngilizim. Bu benim son şansımdı, çünkü 2024'te yaşımdan dolayı aday gösterilemeyecektim. Üçüncü denemede başardığım için mutluyum" şeklinde konuştu.

Jude Bellingham: Bir sonraki Golden Boy için favorim Arda Güler - Resim : 1

BELLINGHAM'IN BİR SONRAKİ GOLDEN BOY İÇİN FAVORİLERİ

Bellingham bir sonraki Golden Boy ödülü için adaylarını da açıkladı.

İngiliz yıldız, "Üç isim söyleyeceğim. Birincisi fenomen Arda Güler. Onu antrenmanlarda görüyoruz ve kendisinden çok memnunuz. Sonra Dortmund'dan eski takım arkadaşım Jamie Bynoe-Gittens var. Üçüncü olarak da kardeşim Jobe Bellingham" dedi.

Kendisini geliştirmek için çok çalıştığını belirten Bellingham, "Büyük bir kararlılık gösterdim. Ancak bu övgü benim için doğru pozisyonu bulan ve bana sahada özgürlük veren Ancelotti'ye gidiyor. Aslında onu bir açıdan hayal kırıklığına uğrattığımı biliyorum. Çünkü hala İspanyolca konuşamıyorum. Bunun için üzgünüm, bu dilde beklenmedik engellerle karşılaşıyorum. Benim için zor, kabul ediyorum. Ancak öğreneceğime dair söz veriyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

GOLDEN BOY ÖDÜLÜNÜ ŞU ANA KADAR KAZANAN TÜM İSİMLER

2003 Rafael van der Vaart

2004 Wayne Rooney

2005 Lionel Messi

2006 Cesc Fàbregas

2007 Sergio Agüero

2008 Anderson Oliveira

2009 Alexandre Pato

2010 Mario Balotelli

2011 Mario Götze

2012 Isco Alarcón

2013 Paul Pogba

2014 Raheem Sterling

2015 Anthony Martial

2016 Renato Sanches

2017 Kylian Mbappé

2018 Matthijs de Ligt

2019 João Félix

2020 Erling Haaland

2021 Pedri

2022 Gavi

2023 Jude Bellingham

Kaynak: Haber Global TV