Dev kulüpler, Bellingham'ın kardeşinin peşinde!

Real Madrid Tottenham İspanya La Liga İngiltere Premier Lig
Dev kulüpler, Bellingham'ın kardeşinin peşinde!
Sunderland

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Jude Bellingham'ın kardeşi olan Jobe Bellingham, sergilediği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi.

Real Madrid'in İngiliz yıldızı Jude Bellingham'ın Sunderland'de forma giyen 18 yaşındaki kardeşi Jobe Bellingham, bu sezon sergilediği performansla dev kulüpleri peşine taktı.

Football Insider'ın haberine göre; Tottenham uzun süredir izlediği Jobe Bellingham'ın transferini Ocak ayında bitirmeyi hedefliyor.

Ange Postecoglou yönetiminde sezona harika bir başlangıç yapan Tottenham, Ocak ayında kadrosunu bir stoper, bir defansif orta saha ve Jobe Bellingham ile güçlendirmeyi hedefliyor.

REAL MADRID DE İSTİYOR!

El Nacional'de yer alan habere göreyse; Real Madrid Başkanı Florentino Perez, eflatun-beyazlı kulübün baş gözlemcisi Juni Calafat'ı İngiltere 19 yaş altı milli takımının Karadağ ile oynadığı maçta Jobe Bellingham'ı izlemesi için görevlendirdi.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Jobe, 0-0 biten maçta sergilediği performansla beğeni topladı.

Top ayağındayken oldukça rahat görünen ve sosyal medyada heyecan yaratan 18 yaşındaki genç futbolcu, sezon başında Birmingham'dan Sunderland'e 1 milyon 750 bin Euro karşılığında transfer olmuştu.

Bu sezon takımıyla 17 resmi maça çıkan İngiliz oyuncu 3 gol ve 1 asist üretti.

Alman futbol platformu Transfermarkt, Jobe Bellingham'ın güncel piyasa değerini 6 milyon Euro olarak gösteriyor.

GOLDEN BOY ÖDÜLÜ JUDE BELLINGHAM'IN!

Avrupa'da top koşturan 21 yaş altı en iyi genç oyuncuya verilen Altın Çocuk (Golden Boy) ödülünü Real Madrid forması giyen 20 yaşındaki İngiliz futbolcu Jude Bellingham kazandı.

İtalyan spor gazetesi Tuttusport tarafından verilen Altın Çocuk ödülünü kazanan İngiliz futbolcu, ödülünü İtalya'nın Torino kentinde 4 Aralık'ta düzenlenecek törenle alacak.

Kaynak: Haber Global TV