Jose Mourinho'dan hakem tepkisi: "Yediğimiz 2. gol bazı takımlar için faul oluyor"

Fenerbahçe Jose Mourinho Süper Lig Samsunspor
Jose Mourinho'dan hakem tepkisi: "Yediğimiz 2. gol bazı takımlar için faul oluyor"
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada müsabakanın hakemine eleştiride bulundu.

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik bir puan kaybı yaşadı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Mourinho, 2-2'nin kendileri için üzücü bir sonuç olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Maçtan önce rakibi analiz ediyoruz. Bu maç öncesinde yaptığımız gibi. Maçtan önce uzun zamanımız vardı, rakibimizin kaliteleri üzerinde durduk. Zor bir haftaydı bizim için. Sadece cuma günü tam takım çalıştık. Milli takımdaki oyuncular sadece rejenerasyon yaptılar.

"BAZI TAKIMLAR İÇİN FAUL OLUYOR"

Oyuncular, saha içerisinde hatalar yapıyorlar. Bunu aramızda konuşmalıyız. İlk yediğimiz gol, konuştuğumuz bir goldü. Cuma günü bunu konuştuk. İkinci gol bazı takımlar için faul, bazı takımlar için değil. Devasa bir faul diyemem ama arkadan itme var. Bazı takımlar için faul oluyor. Bizim için olmadı.

"2-2 BİZİM İÇİN ÜZÜCÜ SONUÇ"

2-1'den sonra iki tane net pozisyona girdik, maçı bitirebilirdik. Sebastian'ın şutu gol diye düşündüm olduğum açıdan ötürü. En-Nesyri'nin şutu da neredeyse gol oluyordu.
Oosterwolde'nin sakatlığı sonrası Djiku'yu sol beke çekmek zorunda kaldım. Mert Hakan'ı oyuna alamadım. 2-2 bizim için üzücü sonuç.

"BİZ BÖYLE BİR GOL ATINCA VERİLECEK Mİ?

Çok şey söyleyebilirim ama söylemiyorum. Şimdiden 7 puan kaybettik. Nasıl, ne şartlarda kaybettik konuşmayacağım. Ligin durumundan memnunsunuz. 7 puan kaybettik. Direkt şampiyonluk yarışındaki rakibimize kaybettik. Alabildiğimiz kadar puan almamız gerekiyor. Bizim stadımızda böyle bir gol attığımız zaman faul mü verilecek, gol mü verilecek, göreceğiz."