Jorge Jesus'un maçtan sonra çılgına döndüğü anlar! Batshuayi'ye böyle kızdı

Spor haberleri

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. Karşılaşmanın ardından Jorge Jesus'un Batshuayi'ye kızdığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde iki kulvarda yoluna doludizgin devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nde AEK Larnaca'yı deplasmanda 2-1 yenerek B Grubu'nda çıkmayı garantileyen sarı-lacivertli takım, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının kapanış maçında Ankaragücü'nü deplasmanda zorlanmadan yendi: 0-3. Konuk ekibe üç puanı getiren gollleri 3. dakika Michy Batshuayi, 25'te İrfan Can Kahveci ve 90+1'de Diego Rossi kaydetti.

MAÇTAN SONRA JESUS'TAN FIRÇA

90 dakikanın ardından Fenerbahçeli futbolcular Portekizli hoca ile birlikte geleneksel hale gelen taraftarları selamladı. Bu esnada teknik direktör Jorge Jesus, kenara hışımla geldi ve Ankaragüçlü oyuncu Anastasios Chatzigiovanis ile sohbet eden Batshuayi'ye tepki gösterdi. Deneyimli teknik adam, Belçikalı golcünün taraftarları selamlamasını istedi. Yıldız forvet daha sonra takım arkadaşlarına katıldı.

 

Kaynak: Diğer

spor haberleri Jorge Jesus fenerbahçe Batshuayi