Jorge Jesus Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Başakşehir Jorge Jesus
Jorge Jesus Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de görev alan Jorge Jesus'un Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluk primini alamadığı gerekçesiyle sarı-lacivertlileri şikayet etmeye hazırlandığı ifade edildi.

Jorge Jesus, geçen sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesinin sarı-lacivertli kulüple vedalaşmıştı.

Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Jorge Jesus, Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.

Haberde geçen sezon sarı-lacivertli kulüpte görev alan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşayan Jorge Jesus'un Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet etme hazırlığında olduğu öğrenildiği belirtildi.

Suudi Arabistan Ligi takımlarından kadrosunda Neymar, Mitrovic, Milinkovic Savic, Ruben Neves gibi yıldız isimleri bulunduran Al-Hilal'de görev alan 69 yaşındaki teknik direktör, geçen sezon Fenerbahçe ile Başakşehir'i finalde 2-0 yenip Türkiye Kupası'nı başarısı gösterdi.

Portekizli hocanın, Türkiye Kupası şampiyonluğundan kaynaklanan bonus ödemesinin kendisine ödenmediği gerekçesiyle harekete geçeceği bildirildi.

Jorge Jesus'un geçen hafta Fenerbahçe'ye son bir ihtar çektiği, bu yola başvurmak istemese de kendisine hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadığı için bu yola başvurmaya mecbur kaldığını yakın çevresindeki kişilere söylediği ileri sürüldü.

 JORGE JESUS'UN FENERBAHÇE KARNESİ

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin başında tüm kulvarlarda toplamda 52 karşılaşmaya çıkan Jorge Jesus maç başına 2.21 puan ortalaması tutturmuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşarak sarı-lacivertli ekibin 10 yıllık kupa hasretini dindirmesine yardımcı olan Portekizli teknik adam yönetimindeki Fenerbahçe ligi ise Galatasaray'ın gerisinde kalarak 2. sırada noktalamıştı.

Kaynak: Haber Global TV