Jorge Jesus: "Benim için ideal 11 diye bir şey yok"

Fenerbahçe

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Austria Wien'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, karşılaşmanın ardından "Benim için ideal 11 diye bir şey yok. Her maça farklı kadroyla çıkmak durumundayız." açıklamasını yaptı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Austria Wien'i 2-0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus mücadeleyi şu sözlerle değerlendirdi.

"Hiçbir teknik direktör maçtan önce maçta neler olacağını bilemez ama takımını en iyi şekilde maça hazırlar. Bugün özellikle defansif olarak çok iyiydik. 2-0 ile buradan ayrılıyoruz. Turu garanti etmese de gayet iyi bir sonuçla evimize dönüyoruz.

Biz hala istediğimiz ofansif sistemi oturtamadık, istediğim seviyede değiliz. Defansif olarak güçlüyüz ve iyi savunma yapıyoruz. İsterim ki Fenerbahçe, ikinci goldeki gibi iyi organizasyonlu golleri daha çok atsın."

"BENİM İÇİN 'İDEAL 11' DİYE BİR ŞEY YOK"

Benim için ideal 11 diye bir şey yok. Her maça farklı kadroyla çıkmak durumundayız. Üç günde bir maç yapan takımların sakatlık riskini azaltmak için bunu yapması gerekiyor. King'de de gördük bunu, bir kas yorgunluğu oldu ve tedbir amaçlı oyundan çıkardık. Bu değişiklikleri yapmaya devam edeceğiz."

ALIOSKI'Yİ NEDEN OYUNDAN ALDI?

Alioski ilk maçında iyi oynadı. Oyundan aldım çünkü hem yorgunluğu vardı hem de sarı kart riski vardı. İlk maçı olarak beğendimi söyleyebilirim.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Jorge Jesus Austria Wien Fenerbahçe maçı Fenerbahçe kadrosu