Jorge Jesus, Arabistan'da rekorlar kırmaya devam ediyor

Suudi Arabistan Ligi Jorge Jesus
Jorge Jesus, Arabistan'da rekorlar kırmaya devam ediyor
FOTOĞRAF: Reuters

Suudi Arabistan Ligi'ndeki 17. hafta mücadelesinde Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, kendi evinde karşılaştığı Al Wahda'yı 2-0 yenerek resmi maçlardaki yenilmezlik serisini 26 maça çıkardı.

Suudi Arabistan Ligi'nin 17. haftasında teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Al-Hilal kendi evinde Al-Wahda ile karşı karşıya geldi.

Prens Faysal Bin Fahd Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Al-Hilal rakibini 2-0 mağlup ederek ligde üst üse 10. galibiyetini elde etti.

Jorge Jesus'un ekibine galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Saud Abdul Hamid ve 80. dakikada Aleksandar Mitrovic kaydetti.

Ligdeki yenilmezlik serisini 17 maça çıkaran Al Hilal bu sonuçla puanını 47 yaptı ve en yakın takipçisi olan Al-Nassr'ın 10 puan önünde liderliğini sürdürdü, 22 puanda kalan Al-Wahda ise 9. sırada yer aldı.

Al-Hilal ligin 18. haftasında kendi evinde Abha ile karşı karşıya gelecek, Al-Wahda ise sahasında Riyadh'ı ağırlayacak.

JORGE JESUS VE NEYMAR ARASINDA GERİLİM

Fransuz basınında yer alan haberlerde PSG'den ayrılarak 100 milyon euro karşılığında Al-Hilal'e giden Brezilyalı yıldızın hocasıyla arasında problemler olduğu iddia edildi.

Fransız basınından Le Parisien'in haberine göre; Takıma katıldıktan sonra ülkesi Brezilya'nın milli takımında ağır bir sakatlık geçiren ve sahalardan uzun bir süre uzak kalması beklenen Neymar, kulüp yönetiminden Jorge Jesus'un takımdan gönderilmesini istedi.

31 yaşındaki oyuncu, Jorge Jesus'un yerine PSG'de birlikte görev yaptığı Cristophe Galtier'in göreve getirilmesini istedi.

Suudi Arabistan Ligi ve Asya Şampiyonlar Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Al-Hilal'in ise Neymar'ın bu talebine henüz bir cevap vermediği belirtildi.

Kaynak: Haber Global TV