Jorge Jesus, Ali Koç ile yaşadığı gerginliğe açıklık getirdi

Fenerbahçe Jorge Jesus Ali Koç
Jorge Jesus, Ali Koç ile yaşadığı gerginliğe açıklık getirdi

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Beşiktaş derbisinde alınan 4-2'lik mağlubiyet sonrasında soyunma odasında Başkan Ali Koç'la yaşadığı gerginliğe açıklık getirdi.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Kayserispor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş derbisinin ardından soyunma odasında Başkan Ali Koç'la tartışıp tartışmadığına ve istifayı düşünüp düşünmediğine ilişkin soruya şu yanıtı verdi:

"Kendi fikirleri olan bir teknik direktörüm. Beşiktaş maçından sonra üzgündük. Kazanamayınca soyunma odasında her zaman gerginlikler olabilir. Ben başkanımızı çok seviyorum. Fenerbahçe'ye belli hedeflerimi gerçekleştirmek için geldim. Başkanımız, bana Türkiye'nin en büyük taraftar kitlesine sahip olduğumuzu söyledi. Ben de buraya hem başkanımız hem de taraftarımız için geldim. Hedeflerimiz bitmiş değil. Hedeflerimi gerçekleştirmek için çalışıyorum. Hem kupada yarı finaldeyiz hem de ligde çok fazla maç var. İstifayı düşünmek için bir sebebim yok. Önemli olan Fenerbahçe. Ben bunun için buraya geldim."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Jorge Jesus Ali Koç