Fenerbahçe taraftarı oyunculara, Jorge Jesus ise taraftara tepki gösterdi!

Fenerbahçe Jorge Jesus
Fenerbahçe taraftarı oyunculara, Jorge Jesus ise taraftara tepki gösterdi!

Fenerbahçeli taraftarlar, Kayserispor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Willian Arao, İrfan Can Kahveci ve Enner Valencia'ya ıslıkla tepki gösterirken, protestolar sonrasında tribünlere dönen Jorge Jesus ise taraftara tepki gösterdi.

Fenerbahçe'de Kayserispor maçına yedek kulübesinde başlayan Willian Arao, 68. dakikada oyuna girerken ıslıklandı.

Kısa bir süre önce ESPN'e Jorge Jesus ile ilgili açıklamalarda bulunan Arao, "Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın antrenörü olabileceğine inanıyorum. Onun yeteneğini ve bizim takımımıza ve ülkemize çok şey katacağını biliyorum. Bu takıma uygun bir oyun tarzı var. Agresif, bu yüzden milli takımın başına geçerse kesinlikle çok başarılı olacağına inanıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Willian Arao'ya bu sözleri nedeniyle hem oyuna girerken tepki gösterdi hem de topla buluştuğu anlarda protesto etti.

İRFAN CAN KAHVECİ VE ENNER VALENCIA DA NASİPLENDİ

Öte yandan Willian Arao gibi oyuna 68. dakikada giren İrfan Can Kahveci de taraftarların protesto gösterdiği isimlerden biri oldu.

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, iki oyuncusunun ıslıklanmasının ardından sinirle tribünlere dönerek kollarını açtı ve "Neden bunu yapıyorsunuz?" şeklinde tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli taraftarlar 78. dakikada oyundan çıkan Enner Valencia'ya da tepki gösterdi. Valencia kafasını sallayarak kenara gelirken, Jorge Jesus bir kez daha taraftarla karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe tribünleri Serdar Dursun ve Arda Güler'e ise alkışla destek oldu.

 

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Jorge Jesus Willian Arao İrfan Can Kahveci Enner Valencia